Grå lördag

Väckarklockan ringde kl 7.00, halv åtta satt jag i bilen på väg mot Södertälje. Damen jag skulle möta där runt åtta skulle höra av sig när hon var på väg, hon behövde 30 minuter och jag 40 minuter att komma dit, så eftersom hon inte hört av sig nör jag startade bilen åkte jag förbi glasåtervinningen i Lill-stan. Hon hörde av sig en stund senare och vi kom till Södertälje Syd nästan precis samtidigt. Hon fick med dig en Ikea-kasse knyppelmönster och -material jag haft liggande efter olika donationer jag tagit emot i olika sammanhang. Nu hoppas jag att något av det den föreningen fått ska ha nåt historiskt värde och vara till hjälp i deras ansträngningar att restaurera knyppelskatten. Kom hem igen vid nio, tog ut hundarna och fixade morgonsysslorna.
 
Större delen av resten av denna grå lördag har ägnats åt virkning. Första adventsstjärnan av två är nu monterad och klar ...
 
 
... den blev lite stor men det syns bara på nära håll. Den är monterad på en vit metallstjärna, ett tips jag hittade på nätet förra julen.
 
Såg att en person på Instagram gillat några bilder av mina virkade grejer så jag gick in och kollade dennes bilder och hittade ursöta små virkade tomtar. Hämtade lite restgarner jag sorterat fram i Ugglebo och försökte göra nåt liknande. Blev nöjd.
 
 
Det blev en till (och förmodligen blir det flera senare, ska klura lite på om man kan få till en tomtemor oxå 🤶🏼) innan jag fortsatte med adventsstjärna no2.
 
 
Tv och virknål får avrunda denna dag 🎅🏼⭐️ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0