Grå onsdag

Gjorde upp en plan för dagen innan jag klev ur sängen ... men när jag börjar med saker och ting händer det ofta flera saker samtidigt. När jag diskade såg jag att påsklämmorna nästan var slut, såg i skafferiet att flera av dem satt på fröpåsarna så jag gjorde två omgångar fröknäcke för att "få loss" några. Gick igenom sista kartongen i huset och bar ner den till Ugglebo och från Ugglebo bar jag ut det som skulle till Röda Korset till bilen.
 
Så kom grannen över och vi gick långpromenad i de underbara solduttar himlen bjöd på 🐾🐾👣👣🐾🐾
 
Det är en maskros utsprungen... 🎶
 
Innan jag hann slöa till efter promenaden åkte jag iväg till Röda Korset med mitt lilla lass av lampor, bord, en jacka och en väska. Golvytan i Ugglebo som jag gladde mig åt förra veckan är nu åter fylld med kartongerna från lyan som jag gått igenom uppe i huset... men vetni nu är ALLA kartonger jag måste gå igenom i Ugglebo och ingenannanstans. Jag ser ljuset i tunneln! Två sommarhus, ett stort radhus och två dödsbon är snart downsizade till våra 60 kvm 😁 Det tog drygt 12 år men snart är det gjort (jag har förtjänat stående ovationer!)
 
Tog reda på 2 kg köttfärs. 2x500gr i frysen, 500 gr kokades och blandades med ris till hundmat och 500 gr stektes och kryddades med vitlök, peppar och tacokrydda. Suktade efter nasigoreng under dagen så jag tog lite av tacofärsen och riset, knäckte ett ägg och gjorde... taconoreng 🌮🍚🥚 Det blev lite annorlunda men helt ok gott.
 
Lugn kväll vid tvn...
 
A peek into our livingroom 🤭

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0