Mellandagar

Först vill jag berätta att vi fått 9 minuter mer dagsljus sen det vände! Bara så ni vet 🌞 

Igår gick det inte att komma in på bloggen. Kanske fixade de med lite uppdateringar för idag swishade det bara till så var jag inne...

Hursomhelst så har dessa båda dagar skiljt sig åt ordentligt. Igår var jag full av energi och beställde tid hos veterinär för båda hundarna på måndag. Jag misstänker att Bamse kan ha tandvärk. Han är lite låg och har blivit lite kinkig med godsaker vilket inte är likt honom. Dock promenerar han lika bra som alltid... men det känns lika bra att kolla upp så han inte har nån inflammerad tand eller nåt annat. När Rambo var magsjuk för två år sen fick vi inte ut nåt på försäkringen för han har en reservation för magproblem. Tydligen var han magsjuk som valp och man kan inte teckna försäkring för problem som uppkommit före man tecknar försäkring. Nu fick jag ändan ur vagnen och han ska friskförklaras på måndag. Det samtalet genererade en genomgång av djurens alla papper så nu är dessa rensade och insorterade i kronologisk ordning i pärmen!
 
 
Sen ringde jag änkans banker i ett försök att få reda på varför det är så krångligt att betala ut hennes arvslott. Nu har jag en blankett jag ska hjälpa henne med och ett namn på en person som är tillbaka på måndag. Det är skrämmande att en änka på 90 år blir skickad än hit och än dit och fortfarande ett halvår efter arvskiftet inte ska kunna få ut arvet utan att förstå varför. Bouppteckningsjuristen har avslutat ärendet och svarar inte i telefon. Skam, tycker jag!
 
Så skrev jag vykort och jobbade några timmar med ett av mina projekt. Så småningom kommer jag berätta vad det är förstås men jag behöver bli lite mer klar först så jag ser vart det tar vägen ✅ 
 
Lagade squashplättar till maken kom hem. Han försvann på natten mot måndag, sov på jobbet två nätter, men igår kom han hem. Ikväll är hans beredskapsvecka över och det ska bli skönt, tycker jag.
 
Idag har jag inte gjort ett skvatt! Vaknade illamående, gick ut med hundarna vid nio och petade i mig lite risalamalta under timmarna som kom. Måste se över mina matvanor igen på nyåret för nu har det nog blivit lite väl mycket fett, sött och mjölmat under senare halvan av december. Det skulle komma en kille och byta vattenmätare mellan kl 12-14 men han kom redan kvart i elva. När han gått la jag mig under en filt i min fåtölj och tittade på regnet som övergick i snö. 

 
Det är ingenting som kommer ligga kvar, men det var så mycket lättare att gå ut med hundarna i snöfall än i ösregn!
 
Bamse och Rambo tyckte snön var kul 🤩 
 
Stekte kyckling till maken kom hem. Lugn kväll i fåtöljen under filten vid tvn 😌

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0