Alla hjärtans fredag ❤️

Började dagen i Prästgården med att fixa till handarbetsgruppen. Vi blev inte så många idag vilket jag skyller på Valentin och Syfestivalen, men vi som var där hade trevligt med våra nålar, pinnar och stickor! Och vi hade fått lite extra gotta till kaffet! Vaniljhjärtan, gelehjärtan och så hade gårdagens språkcafe lämnat etiopiska kakor.
 
 
Och apropå apropå alla ❤️ dag tog jag en rolig bild igår... en herre står vid brödet igår på frukosten och utbrister "men har ni fixat hjärtmackor inför alla ❤️ dag?"... och ta mig tusan, det hade vi!
 
 
Skyndade mig att fixa klart efter gruppen, mer eller mindre hällde i mig köttgrytan jag hittade i frysen i morse och for som ett jehu och parkerade bilen vid lyan, småsprang till t-banan och missade den med 30 sekunder.  Orkade bara inte stressa mer så jag messade min handledare och skrev att jag blir nog något sen, fick ett välkommen till svar...

 
... och vid dörren mindes jag vare sig koden eller hens efternamn fast jag gått där i flera år... men när jag kom in möttes jag av en varm kram och då tog jag till lipen. Det var så underbart att bli mött av den värmen när det mesta känns pest och jag varken räcker, duger eller känner mig särskilt trevlig. Det blev ett jättebra samtal och jag kände mig flera kilo lättare när jag gick därifrån. Klev av i Rågsved, hämtade hundarna och gick hem i lugn hanhunds-takt, det var så skönt i det soliga och lite bitande friska vädret.
 
Stod en stund och tittade på ett drama som utspelade sig på ett tak. En kråka gjorde upprepade anfall mot en duvhök. Duvhöken bevärdigade inte kråkan med en blick och tillslut gav kråkan upp och flög sin väg.
 
Jag är lite av en skyltnörd! Den här var kul 😂😂😂
 
Det var gräsligt mycket änder i Rågsvedsdalen idag 🦆🦆

Kvällen har jag tillbringat först ensam, sen med ungdomarna, vid Tvn med broderi och de sista avsnitten av GWs mord 🔪 
 
 
Nu drar tillochmed papegojan timmerstockar... antar att det är dax att sova 💤

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0