En regnig lördag 🌧

Jag Àr lite inne pÄ barns underbara logik just nu. Kom att tÀnka pÄ en söt liten berÀttelse frÄn i somras, en berÀttelse som Nova stÄr för.
 
 
Vissa berÀttelser blir historier som ÄterberÀttas gÄng pÄ gÄng. Novas berÀttelse om sin jÀttestarka mormor (...eller mormors gÀddhÀng om man Àr pÄ det humöret) kommer jag nog aldrig glömma.
 
Att jag kom och tÀnka pÄ den berÀttelsen kom sig av en teckning min dotter skickade igÄr. Nova och hennes mamma hade ritat en teckning och Nova ville rita mormor. Mamma fick rita huvudet och Nova kroppen. Sen skulle resten av familjen ritas pÄ samma sÀtt. Jag blir sÄ rörd över att fÄ vara en del i mina barnbarns liv. SÄnt ger glÀdje och styrka.
 
Gissa vem mormor Ă€r đŸ‘”đŸ» 😂
 
Min dag har varit bÀttre Àn igÄr. Jag avslutade gÄrdagen med ett varmbad i tunnan och ett glas varm guldmjölk. Har börjat införskaffa hÀlsokryddor och börjat ÄtergÄ till AIP-kost. Jag har ju kommit fullstÀndigt ur fas och börjat anamma ett missbruksbeteende. Det Àr inte normalt att Àta hamburgermenyer i bilen eller gömma stora mÀngder godis i handskfacket för att slippa att skÀmmas inför folk. Men nÀr man Àr sÄ uttröttad skriker kroppen efter snabb energi och dÄ spelar förnuftet ingen roll för överlevnadsstrategierna har kickat in.
 
 
GÄrdagen kan ha varit lite av en avgiftningsdag med tanke pÄ vÀrk och illamÄende för redan idag mÄr jag bÀttre. Nu har jag dessutom införskaffat bÄde frukt, grönsaker och fyllt pÄ förrÄdet av fisk sÄ det kan bara bli bÀttre. Guldmjölken spetsade jag med superkryddan kryddnejlika och morgonens fruktsallad smaksattes med kakao och ingefÀra. Dessutom har jag nu köpt en stor burk nyponkapslar. Det kommer gÄ bra, det hÀr!
 
 
Förutom mycket vila har jag hÀmtat glasögonen hos optikern och ett garnpaket pÄ Direkten. Fick lÀmna tillbaka ena glasögonparet för jag hade fÄtt tvÄ precis likadana. Jag hade bestÀllt ett par mörka som jag trodde var svarta och ett par röda men fick tvÄ sprÀckelbruna. Det ena paret behöll jag, det andra ska de göra om.  Vi skrattade sÄ mycket den dÀr fredagkvÀllen sÄ det Àr inte konstigt om det blev fel.
 
 
IkvÀll nytt virkprojekt ikvÀll, men jag kommer snart gÄ och lÀgga mig.
 
Godnatt vĂ€rlden 🌍
 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0