Fina lördag 🎂

Vi vĂ€cktes av en kissnödig Rambo vid Ă„tta imorse, dĂ„ hade vi slaggat drygt 10 timmar. Maken tog hundarna och jag övriga morgonsysslor. Sen Ă„kte jag och köpte fikabröd i mĂ€ngder medan maken gjorde midsommartĂ„rtor... som Ă€r sĂ„ himla goda att man kan Ă€ta dem Ă„ret om 😋 Problemet kan vara att fĂ„ tag i fĂ€rska bĂ€r till garneringen, men vi lyckades.
 
 
Sen kom hÀlften av mina barn och merparten av mina barnbarn. Vi fick möblera om för att fÄ plats. Bordet frÄn paviljongen och köksbordet bar vi in i vardagsrummet sÄ fÄtöljerna i vardagsrummet Äkte in pÄ högkant i sovrummet. Alla extra utestolar torkade jag av och tog in. Det blev jÀttebra.
 
 
Chip röjde i köket dÀr det fanns massa plats nÀr köksbordet försvann. Och smÄbarnen gjorde plats för lek utanför toadörren. DÀr hade de ett "högkvarter" för Bamses alla Ikea-rÄttor. Det Àr sÄ kul att lyssna till dem nÀr de leker.
 

Om Bamse och Rambo tyckte Chip var Àcklig sist de trÀffades var han okej idag... sÄ lÀnge han inte satt i "pappas" knÀ, dÄ fick han "onda ögat".
 
 
IkvĂ€ll passade vi pĂ„ att skura golven innan vi la pĂ„ mattorna (Chip Ă€r inte 💯% rumsren) och bar tillbaka möblerna. Nu sitter vi och softar vid Tvn, trötta och sĂ„ nöjda med dagen đŸ„°

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0