Rum för ro?

Jag blev ganska ordentligt överraskad idag. Hade fått en tid hos företagshälsovården imorse och kom därifrån med en månads sjukskrivning. Det var inget snack liksom. Läkaren sa att jag behövde återhämtning och att vi sen skulle diskutera återgång i arbete/rehab. Jag gick i maklig takt tillbaka till jobbet medan jag lät det sjunka in. Förvånad, ändå inte, men jag hade faktiskt ingen koll på att företagshälsovården kunde sjukskriva. Men läkaren var tydlig med att jag skulle vara aktiv oxå och absolut inte fastna på sofflocket. Promenader, bra kost, sömn, vila,  sällskap och handarbete ordinerades. 

Blev överraskad av en kollega med en bukett rosor 🌹 
 
Arbetsdagen har jag ägnat åt i stort sätt två saker, att förbereda min frånvaro och att ta en ordentlig lunchrast med en fin kollega. Det blev lite körigt mot slutet av arbetsdagen och jag kom iväg lite sent, men nu är samtal ringda, brev skickade och fonder redovisade. Hade oxå samtal med chefen om var det behövs täckning.
 
På dagis väntade fröken som brukar klippa Bamse. Vi åkte hem till hennes föräldrar där utrustningen finns och klippte till Bamse ordentligt!
 
När han är nyklippt ser han både ut som, och beter sig, som en valp. Han kan utan problem hoppa upp i soffan och springer på ett helt annat sätt. Ikväll åkte jackan på för han var rätt frusen efter att ha blivit "skalad"

Inte så mycket mer att göra än att önska godnatt 🌍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0