En dag jobb och en dag ledigt

Gårdagen i korthet: Jobbade ett par timmar på fm, gick sen ner till centrum och köpte 1-årspresent till William och matcheckar till diakonin. Åt lunch med en kollega från en annan församling innan jag åkte på hembesök. Avslutade arbetsdagen med ytterligare admin. Mötte upp maken och åkte på restaurang för att fira lite. Han har gjort sin sista arbetsdag på den arbetsplats där han jobbat i 42 år. 
 
Souvlaki och torpedräkor till lunch och oxfiléplanka till middag, det kallar jag fredagsmys!
 
Maken och jag avslutade dagen med en långpromenad med hundarna i Ormkärr. 
 
Denna dag började med en makalös soluppgång. Hagsätra skyline liksom brann...
 
 
Maken fick åka på jobb halv ett inatt så vi fick planera om. Han skulle tagit morgonpromenaden med hundarna och åkt hem, men han var kvar på nya jobbet så jag fick gå promenaden innan jag åkte till frissan. 


Lika härligt som alltid att bli ompysslad av bästa Layla! 

 
Maken hade ff inte kommit från jobbet när jag kom tillbaka till Lyan så det blev en ny promenad innan sminkning och ombyte. Sen var det av på 1-årskalas! Yngsta barnbarnet fyller ett år i veckan som kommer 🎂
 

Åter i Lyan var maken ff på jobb. Han åkte hem först vid åtta ikväll. En riktig rivstart på nya jobbet! Hoppas det blir lugnare i fortsättningen! Min kväll spenderades i Lyan. Jag har plockat ner julen, lagat min virkade vardagsrumsgardin och tittat på några avsnitt av GW's mord på TV-play tillsammans med stickningen.
 
 
Godnatt världen 💖

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0