Mest jobb 📎

Strax före kl 8 imorse tog jag emot mitt första besök. Medan jag vÀntade pÄ Kl 9-besöket tog jag en kopp kaffe med nÄgra kollegor men nÀr hen inte dök upp bestÀmde jag mig för att Äka till Ikea och hÀnga pÄ lÄset. Jag jobbade ett antal timmar nÀr jag lÄg pÄ sjukhuset sÄ jag tÀnkte att nu inkasserar jag dem! Jag hinner/orkar aldrig efter arbetstid och nu har jag bÄde inspiration samt Àr oÀndligt trött pÄ pÄssystemet som rÄder i mitt rum i lyan. Hittade det mesta jag sökte - galgar, tavelramen Ribba, tavelram till Willes doptavla, hÀngare att ha pÄ dörren, skohorn till Ugglebo... Vid ramarna tog jag en dryg halvtimmeslÄngt samtal i telefon... sen Äkte jag vidare till Hornbach och köpte tavellister, allkrokar och tavelramar till mina smÄ-knypplingar. Tog Ànnu ett samtal. Köpte lunch pÄ vÀgen tillbaka.
 
Köpte garn för att göra denna pÄ senaste Syfestivalen. De monteras i Ikeas tavelram Ribba. 

Efter lunch hann jag redovisa och söka Ànnu en extern fond, planera söndagens resa till VÀstergötland med en kollega, ta emot ett spontant och ett planerat besök, fondhantera, gÄ igenom mailen och uppdatera anmÀlningslistorna till ikonmÄlarkursern samt ringa nÄgra samtal. Kom frÄn jobbet vid fem, köpte köttfÀrs och lök innan jag hÀmtade hundarna.
 
I lyan rullade och stekte jag 75 Aip-vĂ€nliga kötttbullar samt kokade hundmat och kvĂ€ll blev det bara lite broderat. Sonen med familj kom hem och jag lyckades nĂ€stan söva Wille medan de Ă„t middag. Det kĂ€ndes stort đŸ€—
 
Trött! Natti ❀

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0