Onsdag i handarbetets tecken đŸ§¶

Imorse uteblev första besöket och det var faktiskt ganska skönt. Jag har inte mÄtt sÄ bra de tvÄ senaste veckorna och imorse fÄngade en arbetskamrat upp mig. Vi satt och pratade en dryg halvtimme och det var jÀtteskönt! Sen gav jag mig av pÄ hembesök. Det blev tre timmar hos en dam som lagt handarbetet "pÄ hyllan" och nu ville skÀnka allt som blivit över till handarbetsgruppen. Vi gick igenom pÄsar och kartonger, fikade och pratade... och till sist överraskade hon med lunch, en fantastisk lax!
 
NÀversöm! Det finns sÄ mÄnga hÀftiga tekniker!

Jag smĂ„sprang tillbaka till jobbet och var med pĂ„ utvĂ€rderingen av En Annandags Jul. Det Ă€r ett hĂ€rligt friskt gĂ€ng 💕
 
 
Efter det tog jag ut ett par timmars komp och Äkte till Stoff&Stil med yngsta dottern. Hon vill sy sitt eget nattlinne och det ska vi göra i helgen. Nu köpte vi tyg, trÄd, sidenband, nÄlar osv osv sÄ det stod hÀrliga till. Sen Äkte vi och fikade i Stuvsta. 

 
Efter hundhĂ€mtning, -promenad och -middag Ă„kte jag till en knyppelkompis och tittade igenom grejer hon fĂ„tt. Fick med mig lite till mig sjĂ€lv och mina mĂ„ndagselever oxĂ„ 💕 Vi avslutade med gofika och snack.
 
Nu hoppas jag pÄ en riktig dejt med John Blund! Ingen sÄn dÀr halvmesyr dÀr jag vaknar om fyra timmar....
 
Godnatt vĂ€rlden 🌍

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0