Regnig tisdag

Klockan ringde sex imorse, men då hade jag redan varit vaken ett tag. Ändå blev det bråttom när jag skulle åka iväg. Ju mer tid man har, desto långsammare går det av nån underlig anledning. Hann ändå via dagis och var på jobbet klockan nio.
 
Just nu känns det som administrationen aldrig blir klar. Högen är konstant. Ändå jobbade jag intensivt vid skrivbordet hela förmiddagen.
 
 
Efter "trampa-runt-i-kvicksand"-förmiddagen gick jag ner till Pang's och köpte lunch, var med på mässa, möte och brandövning, fikade och gjorde en andakt innan jag lämnade jobbet kvart i fem. Hämtade hundarna, promenerade och gjorde iordning mat till dem. Åkte sen via McDonalds till fotvården och en timmes njutning. Känns som skorna är ett nummer för stora när man åker därifrån.
 
Regnet har öst ner hela dagen. Men det finns en mysighetsfaktor i att sitta i bilen och lyssna på radio när regnet smattrar...
 
Nej, tröttheten är tydligen konstant. Regnet likaså. Har legat på sängen i Lyan i två timmar nu och det blir inte bättre än så här. Ska ta och släpa mig ut med hundarna och krypa i koj, tror jag. Om jag inte somnar kan jag ju alltid läsa lite...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0