Södda 🌹

Döm om min förvÄning nÀr maken stod pÄklÀdd i vardagsrummet och fibblade med kopplen imorse. Han har ju varit mer dö Àn levande i tvÄ dagar och nu tÀnkte han ta hundpromenaden! Jag kravlade mig upp ur min sköna sovfÄtölj och gjorde alla morgonsysslor som jag brukar nÀr han gÄr morgonpromenad + att jag skakade alla sÀngklÀder och vÀdrade sovrummet ordentligt (men vi valde ÀndÄ att byta sÀngklÀder till natten för att minimera baciller).
 
Vi fastnade vid Arga Snickaren och Anna Book samt Anders Bagge... han Àr ju inte bara snickare utan Àven "psykolog". Jag kÀnner sÄ vÀl igen mig i att ha "gett upp" mitt Ugglebo, det ser vÀrre ut Àn nÄnsin dÀr nu. Tröstar mig med att jag gjort min garderob och just nu har full fart med alla ufon (unfinished objects) som ligger och suger energi. Just do it!!!
 
En blöt Bamse Àr en vÀldigt liten Bamse
 
I övrigt har det bara varit en skön söndag. Vi har gÄtt en halvlÄng promenad tillsammans, jag badade hundar medan maken bÀddade rent, vi har tittat pÄ tv och jag har stickat. Om inte jag har sjuknat in imorgon kanske jag klarar mig? 

Snart klara!
 
Hade ingen lust att göra snöÀnglar i blötsnön som kommit ikvĂ€ll, men nĂ„t avtryck var jag bara tvungen till 😊
 

Godnatt vĂ€rlden 🌍

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0