Färingsö

Ikväll halvligger jag i paviljongen under vår makalösa Änglatrumpet och filosoferar...
 
 
Jag har varit hos en väninna, studiekamrat och vi vigdes till diakon samtidigt. Jag har haft en superfin dag på Färingsö. Dessa fantastiska möten som ger tid för allt det där, ni vet... reflektion, skitsnack, djupa samtal och ytliga, fokus och virrvarr. God lunch, sol, Mälaren, hundarna som fick springa lösa och snosa, snack i solstolar vid vattnet, ösregn och åska, samtal på verandan...
 

... och så kommer jag hem till mitt eget paradis. En ö i Mälaren. Granne med "vildmark", Mälarnära, ö,  ... mer än jag vågat be om i livet. När jag åkte tillbaka med färjan satt jag och tittade på ett sval-par. Jag bara förmodade att de hade sina ungar under/på/i lampan under förarhytten och fascinerades av djuren som anpassar sig efter vårt rätt onaturliga leverne. Där flög två svalor och matade ungar som jag inte såg... på en färja som hela tiden pendlar mellan Slagsta och Ekerö. Vilken anpassningsförmåga !
 
Underbart är lika lärorikt som kort. LLFU som Täss, salig i åminnelse, skrev i sin blogg: Lev Livet Full Ut. De flesta av oss är äldre än de 16 år hon inte hann fylla!
 
14 våningar?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0