😅

NÀr jag vaknade imorse med huvudvÀrk och feberkÀnslor tÀnkte jag att nu Àr det kört, nu har jag corona... men det gick över. Jag gjorde alla morgonsysslor i lugnt tempo och hundarna orkade att gÄ hela vÀgen bort till kröken trots hög vÀrme redan pÄ morgonen. Det var vÀl vÀrre med mig som blev irriterad pÄ skitsaker som att Bamse ville Àta grÀs och Rambo tyckte nÄt gruskorn var extreeeemt spÀnnande. Men molar huvet och kroppen brinner sÄ Àr man inte sÄ piffig.
 
 
Jag hann bara vara hemma en liten stund sÄ kom grannen med hundar och en liten vagn. Hon undrade om jag ville följa med pÄ promenad men jag berÀttade att jag legat sjuk hela onsdagen och mÄdde skit idag med. Men jag klarar ju vÀrme utomlands! Hon sa det förlösande ordet! AC! Man kan ju stÀlla om vÄr luftvÀrmepum till AC och faktum Àr att efter 30 minuter mÄdde jag bra. Varmt att gÄ ut ja, men nÀr kroppen fick vistas i en mer normal temperatur sÄ var det inte heller nÄgra problem att vistas ute i vÀrmen nÀr det behövdes. PÄ förmiddagen jobbade jag sammanlagt nÄn timme, lÀste nya numret av PAX dÀr jag medverkar och som jag tagit hem frÄn jobbet. Uppdaterade oxÄ mina kunskaper om AIP som jag tÀnkte ge mig pÄ igen.
 
 
Gjorde baconlindade dadlar till lunch och ringde upp en klient jag lovat höra av mig till innan jag slutade, vilket var igĂ„r, men vissa saker gör jag klart i lugnt och ro nu ✅ Pratade med en kollega en god stund oxĂ„. KĂ€nns inte alls fel att sega lite pĂ„ avslutet.
 
NĂ€r maken kom hem frĂ„n jobbet och med det jag bett honom handla skickade jag ut honom med hundarna medan jag gjorde köttfĂ€rsbiffar, vitkĂ„l med lingon och morotsstavar. Inte 100% AIP men vĂ€l 95%. Sen föreslog han att vi skulle Ă„ka till bĂ„ten och bada. Jaaaaa! Vardagslyx 💕
 
 
NÀr vi kom hem vid niotiden skickade jag maken i sÀng, gick ut med hundarna och vattnade alla blommor och odlingar utomhus. Efter det har jag suttit som klistrad i Helenas hÀmnd, del 4 i stafettserien SlÀkten. Den handlar om en mor pÄ 1100-talet som rÀddar din dotter frÄn en misshandlande man. SÄ oerhört bra! Helena i Skövde har tydligen funnits pÄ riktigt, ska googla och se vem hon var och hur mycket som stÀmmer. 
 
Men nu fÄr jag ta och ge mig. En ny dag har börjat gry dÀrute...

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0