Huddinge ☔️

Ännu en bra dag. Ett helt pärlband av bra dagar på sistone! Gick upp kl 6 och satt i bilen 7.45. Satt en stund i kö på vägen mot Södertälje då en bil voltat i kurvan upp mot E4, men hörde på radio att de krockat i köerna bakom mig så det stod still, tur i oturen mao. Inga personskador vad jag förstod.
 
Jättebra avslutningssamtal med chefen, fick en god överblick av vad jag åstadkommit under min tid i Huddinge. Tog bilen ner till Pang's i det hällande regnet 💦 men fick ingen chans att berätta att jag skulle sluta då det var mycket folk. Hon log och frågade: "tre små rätter?" Såklart! Alltid! Varför välja när man kan få lite av allt 🥘 Åt lunchen i lunchrummet. Kände mig inte så corona-nojig då alla verkar hålla tillbörligt avstånd.
 
Em tillbringades i Zoom-möte. Eftersom jag ska sluta och inte har så mycket att säga passade jag på att sortera papper medan jag lyssnade. Blev glad att höra att mina grupper kommer fortsätta med nya ledare. Jag tror ju på det jag dragit igång!  Förstås! Herrklubben, ikonmålarkurserna och handarbetsgruppen är kronan på mitt verk i Huddinge.
 
Ett litet fynd jag hittade i rensningen. Minns inte vem jag fått den av, men det känns som personen känner mig bättre än jag själv gör? 👼
 
Fortsatte slänga papper i återvinningen och tuggen. Känns konstigt. Alla protokoll från jag varit sammankallande i pastoratet, kontraktsdiakon, protokollskrivare för samarbetsprojektet "En Annandags Jul", all planering, alla listor ... men jag vill inte spara. Det jag kan sitter i mitt huvud och jag vet vad jag kan plus att jag har lätt att lära. Hann inte klart. Åker tillbaka på tisdag. 

Kl 16 hämtade jag hundar och en dagisfröken. Vi åkte hem till hennes föräldrar som har klippbordet och hon klippte alla klor plus Bamses päls.
 
 
Körde förbi biltvätten i Östertälje, inte för att det behövdes utan för det är kul och jag har ett par gratisbiljetter kvar!
 
 
Mötte upp maken, som oxå var på väg hem, vid Burger King i Nykvarn vid sju-tiden. 25mm regn hade vi fått hemma vilket gladde oss! Kvällspromenaden var magiskt vacker. Nytvättad natur och älvdans på gärdet, fuktiga dofter och en kör av sjungande fåglar.
 
 
Tack för idag, tack för en underbar vanlig dag 🎶🙏

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0