Idag...

... har jag inte tagit en enda bild, så jag får bjuda på nån äldre bild, annars blir ju bloggen tråkig. I synnerhet som jag inte har nåt spännande att berätta om idag. Jo, kanske att en vildkatt åt upp osttärningarna inatt, jag la ut dem sent igårkväll så fåglarna skulle få ett morgonmål, men vid ett-tiden på natten såg jag kissen som alltså fick sig ett skrovmål. Fåglarna fick nöja sig med Ragnars frö och Willes halvätna smörgås vilket väl inte var fy skam.

 
Två timmars intensivt jobb efter morgonsysslor och förstanaden. Två ägg till lunch därefter skogspromenad med grannen. Två timmar till i jobbtelefonen med konfidenter. En del jobbiga avsked 😥 När arbetstiden var slut skingrade jag tankarna med att läsa.
 
 
Tredjenaden och när maken kom hem med makaroner gjorde jag makaronipudding på hälften av midsommardagens kvarblivna rökta lax. Lite mer läsning innan sistanaden som maken hängde med på. 

Jorgubbar, glass och sista kapitlet i boken medan jag lyssnat på råbockens ihärdiga skällande. Del 4 i stafettserien Släkten är framtagen men ingen mer läsning ikväll! Marsch i säng!
 
Sov gott världen 🌍
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0