🙏 och 👋 , leverpastej

Visst var det Bert som sa "tack och hej, leverpastej" i sina dagböcker? Jag tror det... det kan fÄ bli dagens signum iallafall. 

Gick upp kl 6 imorse och förberedde mig för dagen. Godis till bÄde dagisfröknarna och vovvarna - choklad och leverpastej! Det Àr 3,5 mÄnad sen hundarna var pÄ dagis och nu skulle de fÄ ha avslutningskalas. Papper som sonen skulle skriva pÄ och ja, jag fick med mig allt. 

NÀr hundarna var inlÀmnade och jag varit en svÀng till sonens jobb Äkte jag till mitt eget jobb. Plockade i böcker och prydnadssaker i tvÄ kartonger, pratade med kollegor som gick förbi, en trivsam förmiddag. Men nÀr jag började ladda i fulla pÀrmar i kartongerna bestÀmde mig för att komma tillbaka. Ugglebo Àr ff fullt av pryttlarna frÄn lyan sÄ jag vill verkligen inte dra hem mer Àn nödvÀndigt! BÀttre att rensa pÄ plats!
 
 
Kl 12 var det vĂ„rfest i PrĂ€stgĂ„rden. Temat var knypplat, handarbetat och brittiskt. Arbetskamraterna hade verkligen anstrĂ€ngt sig och det var jĂ€ttefint. FrĂ„n vaktmĂ€staren som hade satt pĂ„ sig en tröja med grodor under kavajen - toadally crazy 🐾 till musikern med en spetsnĂ€sduk i fickan, en prĂ€st med stickad klĂ€nning och de fina hattarna med spetsband. Kanske var jag dum som inte fotade, men jag var rĂ€dd att missa nĂ„gons fina festdetalj...  Husmor hade gjort jĂ€ttegod mat. Solen sken lagom. Vi var tre som slutade och vi fick fina presenter och fina tal 💕
 
T.o.m en groda pĂ„ morotskakan đŸžđŸ„•
 
Efter festen gick jag ner till KlockargÄrden och fixade lite till innan jag hÀmtade hundarna. Bamse hade varit cool men Rambo hade inte ens velat Àta. Han var vÀldigt glad nÀr jag kom. TvÄ stopp pÄ vÀg hem - biltvÀtten och McDonalds. TvÄ promenader bort till "kröken", dÀremellan har jag bara orkat sitta och glo. Vad hÀnde egentligen? 6 Är! 
 
Vackra liljekonvaljer, en burk och tvĂ„ kuvert fulla med vackra ord och en fotokurs 📾 
 
Maken kom hem med jordgubbar lagom till jag kom in frĂ„n kvĂ€llspromenaden 🍓 

 
Nu Ă€r jag sĂ„Ă„Ă„ trött. Nöjd. En jĂ€ttefin avslutningsdag đŸș 
 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0