Roslagen 🌞

Det jag förtrĂ€ngde att berĂ€tta igĂ„r var att jag höllt pĂ„ att elda upp bĂ„ten đŸ˜±đŸšŁâ€â™€ïž Efter att jag lagat nudlar satt jag och sniffade samtidigt som jag tittade efter om nĂ„n anvĂ€nde engĂ„ngsgrill pĂ„ land... rĂ€tt var det var ropade maken: DET RYKER, DET RYKER! LYFT SÄTET OCH STÄNG AV GASOLEN! Jag var livrĂ€dd för en explosion sĂ„ jag stĂ€ngde gasolen och lyfte försiktigt sĂ€tet som fĂ€lls över spisen nĂ€r den inte anvĂ€nds... Allt gick ju bra, men trĂ€bĂ€nken med metallplatta och sĂ€tet rykte en stund och var hett. Maken skruvade loss hela sĂ€tet och tog hem det för att inspektera att trĂ€ och dyna Ă€r ok. Men jag fattar inte! Jag som Ă€r sĂ„ rĂ€dd för gasol och kollar spisplattan hemma varje gĂ„ng jag lĂ€mnar hemmet... HUR kunde jag glömma att stĂ€nga av gasolplattan OCH dessutom fĂ€lla sĂ€tet utan att kolla? Nej, jag mĂ„r mycket bĂ€ttre men jag Ă€r inte bra Ă€n!

Imorse gick jag upp kl 8 och gjorde mig klar för Àventyr, packade fÄgel och hundar i bilen och drog till Roslagen. Det tar ganska exakt tvÄ timmar att komma till mina förÀldrar. Vi har suttit ute (förstÄs) och myst hela dagen. PÄ em Äkte jag och köpte pizza, sen hjÀlpte jag till att plantera om pelargoner och sopa uteplatsen. Det blev fint. Och sÄ gick jag ett par svÀngar med hundarna.
 

Efter drygt 7 timmar Äkte jag hem. KÀndes jÀtteskönt att trÀffa förÀldrarna igen! Nu Àr det ju vÀder sÄ man kan vara ute, annars törs jag ju inte Äka dit!
 
Vi kom hem kl 21.30. Bamse har fÄtt duscha för han tyckte det var bra att ligga under rododendron och fÄ svarta kladdiga sniglar i pÀlsen. Han ska dessutom klippas imorgon sÄ jag Àr nöjd med beslutet att vÀnta med hans bad till ikvÀll! 

Mamma har fĂ„tt sin granny-kofta. Är sĂ„ nöjd med den hĂ€r oxĂ„!
 
Nej, dax för kvĂ€llspromenaden inkl lyssna pĂ„ kattuggleungarna som tigger 🩉 Hörde dem första gĂ„ngen igĂ„rkvĂ€ll. Morgondagen blir förmodligen lĂ„ng den med sĂ„ det blir bra att gĂ„ och lĂ€gga sig đŸ’€Â 
 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0