Rubrik saknas

Med hänvisning till mitt förra inlägg kan jag väl säga att det jag varit en bra OCH en dålig dag. Jag har inte behövt göra så mycket och det har varit ok-varmt. Läste två arbetsmail och lämnade dem så länge. Har haft tid till egna funderingar... men jag har haft ont! 

Jag har haft mer och mindre ont länge nu. Har tagit mig igenom jobbiga dagar med smärtlindring. Nu smög jag igång med AIP idag och då bör man inte ta smärtlindring då det påverkar "behandlingen" negativt. Jag har ju tagit maxdos vissa dagar med begränsad effekt så att nu strunta i det gör ju ont förstås. Värken har nog aldrig varit så jobbig som den är nu, men jag hoppas att det kommer lindras under veckan. Två dagar har det tagit de andra gångerna, men jag tvivlar på att det räcker denna gång. Jag har ont från ländrygg ner till hälarna. Höger knä och låren är värst och i låren har jag inte haft ont i tidigare. 

Det är nyttigt att ha ordentliga down-dagar. De ger perspektiv. Man måste inte vara så himla glad jämt. Tänker på Mia Skäringer... Har tänkt igenom min närmaste framtid noga. Maken jobbar en månad till och jag har slutat nu. Nu vill jag göra rätt saker. Rätt saker behöver inte vara betungande, tvärtom. 
 
 
Tre promenader bort till kröken och strax en fjärde. Under två av promenaderna plockade jag läkeväxter och gjorde te. En kopp till med bara citronmeliss kommer det snart bli.  Frukost pannbiff, vitkål, banan och morot. Lunch pannbiff och apelsin. Middag fläskfilé, rödlök, vitkål och morot. Till kvällen jordgubbar. Däremellan har jag druckit te på läkeväxter, vatten och ingefära/citron-vatten. Morgondagen kan knappast bli sämre, så det så 🤗
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0