Sista dagen pĂ„ jobbet đŸ˜„

En sanning med modifikation. Jag ska jobba hemifrÄn Ätminstone imorgon och jobba igen mina lediga junidagar i augusti, men idag tömde jag rummet sÄ nÀr som pÄ en hurts. NÀr klockan var halv fem var jag helt slut.
 
Jag gick upp halv sex och satt i bilen halv Ätta. Min gamla vana trogen tog jag mailen till frukost. Var tvungen att svÀnga av i Solberga (maghelvetet) och passade pÄ att köpa hund- och frökengodis till dagis. Idag blev sista dan pÄ riktigt. Var i PrÀstgÄrden strax efter nio och lÀmnade över all info till mina eftertrÀdare i handarbetsgruppen. Jag Àr sÄ glad att den kommer leva vidare. IkonmÄlarkursen oxÄ, den Àr redan överlÀmnad.
 
Ser att Bamse och Rambo sitter kvar pĂ„ vĂ€ggen đŸ„”
 
Fortsatte med olika fondÀrenden nÀr jag kom ner till KlockargÄrden och gick ut pÄ lunch med en arbetskompis. Fortsatte ömsom med att röja, ömsom fondÀrenden och ömsom prata med arbetskompisar. 

PĂ„ dagistrappan
 
NÀr klockan var fyra var jag helt slut, hade ont överallt och kÀnde att det funkar inte. Resten Äkte in i en hurts som jag satte en lapp pÄ, att jag tar den i augusti. Pennor, gem och gardiner skÀnker jag Ät eftervÀrlden. En knyppeldyna tog jag upp till PrÀstgÄrden men allt material tog jag hem tills vidare. Hela baksÀtet och passagerarsidan blev full. 

Nöjd tant i backspegeln 😁
 
Rastade hundarna i skogen bredvid dagis, tankade bilen vars tankmĂ€tare lyst rött sen morgonen, pĂ„ hemvĂ€gen tvĂ€ttade jag bilen i ÖstertĂ€lje, sista gratiskupongen som gĂ„r ut nĂ€sta vecka. Jag vet inte varför jag tycker sĂ„ mycket om biltvĂ€ttar, det Ă€r bara sĂ„  💩  
 
SlÀkten del 4
 
Middag pĂ„ Mc drive-through och hundpromenad vid hemkomst kvart över sju. Hur orkade jag pendla i tre Ă„r??? Jomen jobbet har ju varit sĂ„ givande och roligt. NĂ€r hundarna fĂ„tt mat satte jag mig i soffan, gick ut igen vid nio och har bara orkat duscha efter det... Nu har vi med korsdrag och portabel ac fĂ„tt ner tempen till behagligare siffror. Dejten med John Blund lĂ€r inte dröja, men jag tror att ska hĂ€lsa pĂ„ Helena innan jag lĂ€gger mig... Ă€r sĂ„ nyfiken pĂ„ henne 😃
 
 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0