Södertälje 🐎

Tänkte att jag skulle vara ledig idag men inser att jag kommer få bjuda på ett antal timmar, kanske dagar, om jag ska kunna avsluta mina klienter och åtaganden på ett schysst sätt. Det känns bättre än att strunta i folk eller stressa ihjäl sig. I nuläget spelar det mig ingen som helst roll om det blir lite obetald övertid. Satt och mailade och smsade 1,5 timme efter morgonpromenaden, men jag bestämde mig för att inte fastna i några telefonsamtal iallafall.
 
Efter lunch och promenad åkte jag och handlade ingredienser till fröknäcke som maken vill ha till nåt spännande han ska göra imorgon. Han hade köpt allt annat men hittade inte fröerna. Det gjorde jag.
 
Sen fortsatte jag till väninnans hästhage utanför Södertälje för att beundra lilla Divo de Chivas som föddes i måndagsmorse. Han skulle komma typ nästa vecka och jag var beredd på att både få vara med och fölvaka och kanske övervara förlossningen ... men mamma Conchita skötte det där utan inblandning och födde fram sin lilla pojke själv.
 
Rasen heter PRE - pura rasa espanol och färgen gul
 
När jag kom hem satte jag igång med fröknäcket, en provomgång granskottsglass och middag. Maken var ute med hundarna... och kom hem lite glad i hatten. Så gulligt! Det händer liksom aldrig, men nu hade han och grannen tagit sig ett par huttar vilket han var väl värd efter 3 v beredskap och mycket övertid.

 
... och så säger jag bara det... om glassen bara är hälften så god som smeten så kommer jag äta ihjäl mig! Jag har redan planer på citronmeliss, lingon, hallon... och det finns stor risk för att det varken blir granskottolja eller -salt, bara glass i stora lass 🍨 Nå, nu går jag inte händelserna mer i förväg, den kan ju faktiskt bli en besvikelse i fryst form🌲 
 
Hundar och make sover. Tror jag ska läsa ett kapitel eller två om Åsa i Tempelbranden, del 3 i stafettserien Släkten.
 

Det är så härligt med dessa långa ljusa nätter 💛

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0