Solsvedd 🌞 đŸ”„

Ännu en helt galet underbar dag. Vet inte hur mĂ„nga gĂ„nger jag varit i vattnet men jag kröp i nĂ€stan varje gĂ„ng en bĂ„t kom förbi eftersom jag solade nĂ€ck pĂ„ badbryggan 😜 Vi lĂ„g  ensamma vid gravröset vid inloppet till Herrestaviken. Herrestaviken har vi legat i mĂ„nga gĂ„nger men inte just vid röset. Hoppas vi kan lĂ€gga till dĂ€r flera gĂ„nger. Inte har det blivit sĂ€mre av att jag lĂ€ser romanserien SlĂ€kten och befinner mig just nu i 1000-talet. LĂ€tt att fantisera om hur mĂ€nniskorna levt i viken. 

 
Jag har studerat en liten fladdermus som bĂ„de igĂ„r och idag jagat insekter av och till dagtid i strĂ„lande solsken 🩇 LĂ€ste att de fĂ„r en enda unge som föds vid midsommar... Undrar om den var ute och jagade mat till en unge? Har aldrig sett fladdermöss flyga sĂ„ intensivt mitt pĂ„ dagen förr. Den flög bara nĂ„n meter förbi mig pĂ„ badbryggan gĂ„ng pĂ„ gĂ„ng.
 
 
Efter fyra bröt vi upp och Äkte hem. Vi kokade nudlar och korv vid bryggan innan vi packade upp allt i bilen och Äkte hem.
 
HÄller stenkoll pÄ pappa!

Bamse Àr en cooool kille. StrÀngnÀsbron i bakgrunden.
 
HĂ€r hemma klev vi mer eller mindre in i en bastu. Vi har haft korsdrag i timmar utan resultat i den stillastĂ„ende luften.  Nu har maken somnat vid en flĂ€kt sen ett par timmar tillbaka ... men den slĂ„r jag nog av nu. Temperaturen ute Ă€r okej och det blir nog en bra temp inne oxĂ„ inom kort. Och jag hoppas att min solsveda och rödbrĂ€nna har lagt sig till imorgon đŸŒžđŸ”„đŸ˜‚ Visa gamla kĂ€rringar vĂ€grar lĂ€ra sig men det var det vĂ€rt! Rackarns vad hĂ€rligt vi haft det 💕

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0