Var ligger Italien? đŸ‘ˆâ˜ïžđŸ‘‰

- Är det en dvĂ€rgspets? frĂ„gade samme man i linne och shorts som igĂ„r. Han iddes vĂ€l inte frĂ„ga varför jag stod och plockade barr ... maskrosor igĂ„r och granskott idag, tokiga kĂ€rring 😂😂😂 Jag fick bara för mig att jag skulle plocka hem nĂ„gra extra dl granskott till frysen sĂ„ jag kan göra granskott-salt, -glass, -sirap, -alltmöjligtgott nĂ€r inspirationen anfaller. Hemma rensade jag dem och frös in dem. Jobbade en dryg timme sen gick grannen och jag pĂ„ lĂ„ngpromenad. Vi gick lĂ„nga rundan Ă„t andra hĂ„llet, förbi Granboda, Sionsborg och Nyboda i ett försök att se hur lĂ„ngt det Ă€r till Italien. NĂ€r vi kom hem hade vi gĂ„tt 6 km, jag kollade kartan och hade vi gĂ„tt 500-1000m till hade vi kommit fram till Italien. NĂ€sta vecka gĂ„r vi hela vĂ€gen!

PÀrlemorfjÀril
 
Ingen runsten, bara ett landmÀrke 
 
Efter lunch jobbade jag tvÄ timmar till, bla telefonmöte med kollegor. Sen tappade jag upp björklövsoljan som stÄtt och dragit i tre veckor pÄ flaskor. Den hade fÄtt en underbar grön fÀrg och den ska vara smÀrtstillande vid muskel- och ledvÀrk. Har redan smort in knÀt tvÄ gÄnger och ikvÀll Àven ljumskarna. KÀnns bra!
 

SÄ var det dax för promenad igen och grannen hÀngde med, vi gick "skogspromenaden". NÄgra hÀrliga liljekonvaljer fick hÀnga med hem och sÄ snodde jag nÄgra vackra lila gröslöksblommor i grannens lilla odling. Dottern och jag pratade om att "skogsbada" igÄr, dvs att ta in hela den lÀkande naturen i sin kropp nÀr man Àr ute i skogen. Att gÄ "skogspromenaden" Àr verkligen att "skogsbada". Just nu Àr den full av spirande blÄbÀrsris och blommande liljekonvaljer.

 
KöttfĂ€rssĂ„s och spaghetti nĂ€r maken kom hem sent omsider. PĂ„ kvĂ€llspromenaden sĂ„g jag tvĂ„ stora grisar pĂ„ gĂ€rdet. Det glĂ€der mig att desensibiliseringen under vĂ„rens grisvandringar lyckades. Jag stod och tittade pĂ„ dem tills hundarna började skĂ€lla, dĂ„ försvann grisarna illa kvickt. OtĂ€cka djur đŸ„ș
 
 
IkvÀll har jag skrivit en kort artikel om min corona till en annan föreningstidning. Nu ÄterstÄr en dejt med John Blund.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0