Bara vara...

Idag hade maken gett mig några uppgifter. Jag skulle ta ut blomlådorna i solen och vattna dem, ansa ett palettblad som vinterruskat till sig ordentligt, skiva upp och marinera en ryggbiff samt elda varmt i badtunnan. Det var sköna uppgifter i det fina vädret och ett trevligt avbrott i handarbetandet. Tog fram solstolen och låg och gottade mig i solskenet mellan varven.
 
Inte ett flygplan så långt ögat kan se... det är inte förrän man inte ser dem som man reflekterar över att de funnits. Vi bor ju mitt i Mälaren och över vår ö flyger planen in mot Arlanda.
 
Jag gick några långpromenader och dammsög oxå, men sen fick det räcka. Ont i hela kroppen idag!
 
Nässelfjärilarna och citronfjärilarna fick jag inte på bild, de hade alldeles för bråttom... men blåsipporna stod kvar, räven hade nog koll på en sork för den var superkoncentrerad och myrorna var i full färd med att reparera sin stack som nåt/nån gjort stora hål i under senvintern.
 
Vi som får vara hemma har njutit av finvädret för fulla muggar. Jag har en liten förhoppning om att solen ska läka mina fula utslag i ansiktet oxå...
 
När maken kom hem grillade han biffarna medan jag gjorde blomkålstuvning och rev morötter. Sen fick maken kyla ner badvattnet lite för jag hade lyckats elda upp det till 51 grader... och det kryper man inte ner i!
 

Nymånen, Venus, hela stjärnhimlen och en grogg har gjort oss sällskap i tunnan. Råbocken har skällt i mörkret, spöklikt mysigt. Livskvalitet de lux. Maken har gått av sin beredskap och är ledig tre dagar, det ser jag fram emot 💞

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0