Kreativ helg i fint sällskap 📍✂️

En superfin helg går mot sitt slut. Igår kom yngsta dotra ner för att äntligen få sy sina nattlinnen, med sig hade hon pojkvännen. Vi var och köpte alla "ingredienser" till detta i slutet av januari och skulle sy på helgen, men jag blev förkyld och på den vägen har det varit. Första nattlinnet i svart crêpe fick hon göra helt själv under mitt överinseende och det tog gårdagen i anspråk plus en del av dagen. Jag tycker det är så kul att hon vill lära sig och då är learning by doing bäst, tror jag. 

 
På kvällskvisten riggade vi grillen och bäst som jag stod och penslade grillspett kom sonen med familj på överraskningsvisit. Jättekul! Älskart! Maten räckte till dem med 🥘

 
När det var dax för Wille att sova åkte de hem medan vi andra gick ut i badtunnan och njöt av det varma vattnet och stillheten under stjärnorna. Sen blev det G'son special och småsnack till efter midnatt.

G'son special: Varm nyponsoppa, likör 43 och vispad grädde 😋
 
Efter frukost idag fortsatte dotra och jag med nattlinnet i svart crêpe. Vid 11-tiden fick vi ytterligare besök. Maken hade bokat besök av en kvinna som syr båtdynor så det blev en stunds prat kring kvalitet och färger. Vi har valt tjockare dynor till ruffen för att sova bekvämare i sommar, samt nya varma färger. Vi hade planer på ny båt ett tag (vi köpte denna -98), men nu får vår gamla trotjänare hänga med ett tag till!
 
Vinrött och grönt i ruffen samt grönt i midkabin ❤️💚
 
Dotra och jag fortsatte med nattlinnena. När den svarta i crêpe var klar hjälpte jag henne betydligt mer med den andra i buteljgrönt blankt fodertyg... men vi hann bara nästan klart innan vi körde dem till tåget.
 
 
... men det gör inte mig nåt! Nu måste de ju komma tillbaka 😍
 
Nu ligger maken och jag och slappar vid Tvn. Jag ska ta tag i stickorna en stund, jag har ju en vante kvar att sticka 🤗

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0