Utomhus-kalas 🌭

GÄrdagen fick bli en bara lugn dag. Satt mycket ute, gick lÄngpromenad med make och hundar, tunnbad pÄ kvÀllen.
 
Idag pÄ fm Äkte maken och jag in till second hand för att leta nÄn sorts Àggkoppar jag kan bli nöjd med inför ett kommande projekt. Hittade inte just "den" som ska ge plats för typ sex Àgg, men vÀl tre "enslingar" som kan duga till nÄt snarlikt kanske...?

 
Sen följde jag med maken till grannarna dÄ han skulle hjÀlpa dem installera en diskmaskin. Satt ute i solen och njöt.
 
Rambo och Bamses pappa Hugo leker gÀrna och mycket medan Bamse och Bamses mamma Chloe hÄller avstÄnd.

Jag gick hem och lÀmnade Bamse, men tog med mig Rambo och Äkte pÄ Corona-vÀnligt 35-Ärskalas. Min nÀstÀldsta dotter fyllde 35 Är i veckan och hon valde att ha ett utomhus-kalas med korvgrillning. Det blev jÀttemysigt. Bamse Àr ju lite till Ären, men vi tÀnkte att Rambo kanske ville leka med deras lilla Chip.
 
Min Àldsta dotter hade skramlat pengar frÄn slÀkten, sen var hon och jag ute i mÄndags och köpte all möjlig mysig egenvÄrd plus lite pengar till nÄt valfritt Ät nÀstÀldsta.
 
 
De lekte bra, Àven om det tydligt mÀrks att Àven Rambo faktiskt fyller fem Är snart och inte lÀngre Àr valp.
 
Solen hade gÄtt i skjul och det blev rÀtt kallt efter ett par timmar sÄ jag Äkte hemÄt. Det finns en del kul att titta pÄ lÀngs vÀgen och jag tÀnker att nÄn gÄng ska jag göra ett runstens-safari. Idag tog jag mig ett smakprov och svÀngde av vid HÀrkeberga, besÄg deras medeltida kyrka och stannade till vid en vÀldigt bred runsten. 
 
Vid HÀrkeberga kyrka kÀndes historiens vingslag rent fysiskt

Runsten frĂ„n 1000-talet rest över Ågöt
 
NÀsta gÄng blir det nog gravhögarna i Rölunda... 
 
Återseendet mellan Bamse och Rambo var dĂ„ sött. Husse och matte fick komma i andra hand! Jag vĂ€rmde lite kĂ„llĂ„da och la Ă€rter i blöt, maken tog en promenad och har haft koll pĂ„ elden. Nu blir det lite tunn-bad och en tidig kvĂ€ll!

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0