Våffeldagen

Lugn måndag och tisdag. Monterat klart doptavlan och den levererade jag till svärdottern idag för vidare "transport" till hennes syster. Har lite svårt att göra det sista på saker och ting i handarbetsväg av nån anledning, antar att jag i huvudet redan gått in i nästa projekt, men stålsatte mig och gjorde klart granny-tröjan. Det var ju bara ett armhål kvar... och jag blev skitnöjd!
 
 
Har varit lite spänd inför idag. Kl 15.00 hade jag tid hos företagsläkaren och visste inte hur jag mentalt skulle förbereda mig för det. Det blev lite känslosamt men bra ändå för hon är väldigt bra. Blev sjukskriven ett par veckor till och imorgon ska hon ringa om rehab-möte i påskveckan. Bad henne posta läkarintyget till min chef för jag orkade inte åka förbi Klockargården, men jag dristade mig till att stanna till vid Prästgården och hämta mina tempera-färger och ikonen jag håller på med... det kändes bättre än väntat och lovande inför framtiden.
 
Tankade och åkte upp till Lyan, pratade lite med svärdottern, hämtade blomlådorna med pelargonier som övervintrat i källaren samt beslagen till mitt broderade fågelträd. Det vore kul om det blev klart. 

Är helt slut nu. Det blir inte roligare än så här ikväll  🤗
 
Grattis älskade Linnéa på 35-årsdagen 🌺

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0