Äntligen!

... kom jag iväg på sköldkörtelprovtagningen. Det borde jag gjort för typ ett par månader sen men antingen har det kommit nåt i vägen eller så har jag helt enkelt inte orkat. Jag fastnade visserligen i "Alaskan Bush People" igår, det var så spännande med husbygge och tandutdragningar så klockan blev ett innan jag kom i säng. Tog ut Chip för en kiss på tomten, sen sov vi alla så gott. Maken åkte som vanligt före sex, jag vaknade strax före åtta och smög iväg till provtagningen. När jag kom tillbaka en halvtimme senare sov hundarna fortfarande 😄 
 
 
Förmiddagen försökte jag spendera klokt. Jag har en del telefonsamtal och pappersjobb som blivit liggande. Nu ringde jag A-kassan för att få veta hur jag ska gå tillväga efter midsommar, letade reda på mönster som ska publiceras i vår föreningstidning och gick igenom andrahandskontraktet på lyan.

Skogsviol kan hjälpa en att slippa tänka på sånt man inte vill tänka på, förutom att den hjälper mot torrhosta och dåligt fungerande lymfsystem. Blåbärsriset är till Ragnar.
 
Plockade lite skogsviol och 1,5 liter nässlor, varav 1/2 liter var till middag.  Långpromenad med grannen och hennes hundar.
 
 
Efter middan gick även jag och maken en långpromenad... virka, tv, kvällspromenad och nu återstår inte mycket av dagen så godnatt världen 💕
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0