En perfekt torsdag 💕

Vanligtvis brukar maken ta ut hundarna pÄ helgmorgnarna medan jag gör "allt annat", men imorse gick vi morgonpromenaden tillsammans.

Tripp trapp trull
 
Efter frukost Ă„kte vi ivĂ€g till Max i Enköping och lĂ€mnade Chip till min dotter och alla barnen. Lite sorgligt var det att bli av med det lilla energiknippet 😱

HejdĂ„ mormor đŸ‘”đŸ»Â 
 
Chip var överlycklig, barnen oxĂ„ 😍
 
Maken och jag bestÀmde oss för att se om Hamnmagasinen i Enköping var öppet, det var det. Vi lÄg dÀr med bÄt i juli 2016 sÄ det var kul att sitta pÄ land idag. Maken tog en blÄbÀrspaj men min mage ff var tom efter gÄrdagen sÄ det blev dagens lunch, oxfilepasta. En aaaning för tungt för magen, men gott var det. 
 
HĂ€r funkade social distansering perfekt. Man blev mött utanför dörren och behövde bara gĂ„ in för att hĂ€mta bestick och sallad om man ville ha det đŸ„—Â 

Vi fortsatte till ByggMax för att köpa jord, men det var sÄn jÀttekö i drive-in sÄ vi smet in pÄ GranngÄrden alldeles bredvid och köpte pelargoner istÀllet.

Årets första skogspromenad för Ragge đŸŒČ 
 
NÀr vi kom hem tog vi en promenad igen, sen planterade vi i balkonglÄdorna och jag planterade om vÄra frösÄdda tomatplantor.
 
Vi hade köpt tvÄ pelargoner för lite, sÄ vi planterade in tvÄ jordgubbsplantor bland blommorna.
 
SmĂ„ttingarna ska snart fĂ„ flytta upp i vĂ€xthuset 🍅
 
Tomatplantorna vi köpte i söndags Àr nu utplanterade i sina hinkar. Maken har snickrat ihop en stÀllning till dem och jag tycker det ser superlÀckert ut.
 
Ett jĂ€ttesmart sĂ€tt att odla smĂ„tomater pĂ„  🍅 
 
Nu har vi kvĂ€llspromenerat tillsammans. Ett dopp i tunnan vĂ€ntar 💩 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0