Fina fredag 💕

Morgonsysslor och nÀstan 3 timmars jobb pÄ fm. Till lunch gjorde jag pyttipanna pÄ de sista resterna av potatis, morötter, grillad entrecÎte och stuvade den med kantarellsÄsen som oxÄ stod kvar i kylen sen i förrgÄr. Milde tider sÄ gott det Àr med stuvad pyttipanna!
 
Nu blir det fler Ă€ngsvitvingar 💕
 
LĂ„ngpromenad med grannen 👣 Samma promenad som igĂ„r men utan att rasta vid jakthornet. IstĂ€llet stannade vi hĂ€r och dĂ€r i dikena och plockade lite av vad naturen ger. Vi plockade skogs- och styvmorsviol och jag plockade mer granskott. 
 
 
Jag har hoppas pĂ„ att fĂ„ ihop tillrĂ€ckligt med skogsviol för att kunna göra lite saft men lĂ€ste sen att saft gör man av luktviol, inte skogsviol! NĂ„, jag torkar dem och gör en slemlösande tinktur istĂ€llet. Skogsviolen Ă€r bra om man vill glömma "gammal skit" oxĂ„ đŸ’© Styvmorsviolen ligger i lite vatten i kylen och vĂ€ntar pĂ„ middag imorgon. Granskotten i frysen.
 
 
NÀr maken kom hem Äkte vi och tittade till bÄten. Den lÄg sÄ fint vid bryggan.
 

Vi var ombord en stund och jag fick se vÄra nya dynor pÄ riktigt. Bland allt annat maken gjort med bÄten de senaste dagarna sÄ Àr det att sÀtta upp kardborrband och annat sÄ nu sitter allt dÀr det ska i ruffen! SÄ himla snyggt med rött och grönt! Och en extra tjock heltÀckande bÀddmadrass köpte vi till oxÄ. Vi Àr sÄ nöjda.
 
 
Hundarna var med, men de verkade inte lÀngta lika mycket efter bÄtlivet som vi...
 
😂😂😂
 
NĂ€r vi kĂ€nde oss klara med bĂ„t-titten gick vi strandpromenaden in till stan fram och tillbaka. Jag trodde det var lĂ€ngre mellan bĂ„tklubben och stan, men det var bara 1,5km! En jĂ€ttefin promenad 👣
 
 
NĂ€r vi kom hem klippte maken grĂ€smattan och jag lagade heta rĂ€kor och spaghetti. NĂ€r jag duschat blev det film pĂ„ tv. IkvĂ€ll Ă€r jag riktigt trött đŸ’€ Maken tog kvĂ€llspromenaden 🙏
 
 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0