Fredag igen

Veckan gick fort! Men så har jag ju haft trevligt sällskap oxå. Det kändes som en fin vana tagit form imorse. Dotra började jobba sin första timme när jag gick upp och ut med hundarna. Sen åt vi frukost, jobbade två timmar och var klara till 12.00. Hängde en timme vid Tvn, tog en promenad, åt lunch och sen var det dax för avfärd.
 
Jag körde henne till Östertälje station och fortsatte sen till biltvätten. Lika roligt som alltid! Har fortfarande några gratiskuponger kvar där.
 
 
Jag befann mig inte så långt från makens jobb i Järna så jag åkte dit och hälsade på. Hundarna hade fått följa med för de älskar att åka bil. Nu kunde jag bjussa mig själv på lite äventyrligheter eftersom jag inte hade bråttom hem. Han hade besök av en fd arbetskamrat så jag blev kvar en stund, fikade och snackade. Sen började jag gå en liten promenad på området, men snart gapade några gubbar på mig att jag inte fick var innanför grindarna och att jag skulle gå utanför staketet med hundarna. Orkade inte gapa tillbaka och förklara varför jag var där så jag vände tillbaka mot bilen, sa hejdå till maken och åkte iväg hemåt. På vägen hem svängde jag av vid en parkering till badet vid sjön Yngern. Där fick man inte ha hundar eller hästar på badplatsen, så jag gick runt på lite stigar i skogen ovanför. Det blev en fin promenad i nya omgivningar.
 
 
Nästan hemma svängde jag av vid Mc och unnade mig själv en Big BBQ Cheese Stack och en McFlurry Cookie Dough 😋 Maken fick resten av kalvfrikadellerna från igår när han kom hem 😆 Jag hade ätit dem till lunch så jag tyckte det räckte. 

Eldade på lite i tunnan innan jag tog prommis med vovvarna i regnskymningen. 


Ett par timmar i tunnan med maken fick avrunda denna fina fredag.
 
Take care out there 🦠 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0