Måndag igen

Det är himla bra med rutiner, man får ordning på tillvaron! Kravlade ut sängen kvart över åtta, frukost och morgonsysslor samt en rask vovvenad. Två timmars arbete  bestående av telefon och mail 📞 Lunch, disk och långpromenad med grannen. Idag gick vi i hästarnas spår, ett tips grannen fått av ägaren till ena hästen som går i deras hage. Det blev en jättefin promenad i skog, längs skogsvägar och i hagar. Det är jättekul att upptäcka närområdet vilket jag faktiskt inte gjort förut, jag har ju bara jobbat och jobbat. 
 
 
Efter 2,5 timme gick vi promenad igen, jag ville gå till vänster istället för höger när vi kom ut från häststigen och ut på skogsvägen. Maken och jag försökte hitta skogsvägen för några veckor sen så jag ville se var den började...eller tog slut beroende på vilket håll man kommer ifrån. Det har tydligen varit en fin skogsväg hela vägen en gång i tiden, men skogsmaskiner har illa kört sönder den över ett parti om några hundra meter. När det är torrt går det att gå ändå om man hittar djurstigarna över ett stenbumlingsområde, men om det regnar blir hjulspåren vattenfyllda och omöjliga att ta sig förbi. Jag förstår inte varför man inte återställt vägen efter man arbetat där, oavsett om det varit skogsarbete eller om det är sen de satte upp radiomasten... men vi fick en ordentlig och fin promenad till.
 
 
I övrigt har jag försökt virka lite. Är snart klar med mammas kofta. Pratat med en fd granne jag inte hört av på tre år och försökte få till ett samtal med en fd arbetskamrat jag inte hört av på sex år, men vi fick inte till det så vi provar imorgon istället.
 
 
Och så fyller Rambo fem år. Han har blivit uppvaktad av Anders Bagge 😘
 
 
Det blev sent igår. Tänkte knoppa tidigt ikväll...
 
Kvällspromenaden klar 🤗

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0