Nässlor, nässlor, nässlor 🌱

Svårt att somna igårkväll men sov sen så himla gott och vaknade först vid nio. De senaste nätterna har luftvärmepumpen varit av och när jag vaknar vid 7-8 på morgonen brukar det vara 16-18 grader inne. Det är så himla skönt att slippa snurra runt i sängen och svettas. Blir det lite för kallt drar jag bara på mig täcket. Sen är det klart att det är kallt att gå upp men det är det värt!
 
Morgonsysslor som vanligt. Satte på en tvätt oxå 🧺 Plockade en halvliter nässlor i ett örngott på morgonpromenaden. Man tager vad man haver lixom. Tänkte kolla efter såna där tvättpåsar/nät när jag köper tvättmedel nästa gång, örngott är lite klumpiga...
 
 
Vek tvätt, rensade nässlorna, åt lunch och jobbade två timmar --> mail och telefonsamtal. Avslutar med klienter och lämnar över kontakter. Känns ändå lite bättre nu. Har fått gråta ut och det är skönt.
 
 
Efter jobbet ny promenad och mera nässlor. Har hittat ett nytt ställe nu och plockar jag rent det lär jag ha en årsförbrukning. Eftersom nässlor är ett så bra livsmedel tänkte jag ladda frysen så vi kan göra nässelsoppa åtminstone ett par ggr i månaden samt torka en stor bytta till the, blanda i müsli etc. Vad har jag att förlora? Det är ju gratis dessutom!
 
Förvällde nässlorna och lagade middag när maken kom hem. Pasta med jätteräkor 🍝 🍤  Sen gick vi långpromenad tillsammans. Mysigt 💕

 
Ostkaka, virkning och tv innan sistanaden.
Godnatt världen 💕
 
Jomen trots en massa nässelplockning blir det några km per dag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0