Sommar đŸŒŒ

Idag har vi haft en riktig sommardag! TyvÀrr sov jag bort en del av den för jag vaknade först halv tio av nÄn anledning! Tjosan hejsan vad fort dagen gick sen. LÄngpromenaden jag planerat med grannen fick skjutas till kvÀllen och istÀllet blev det tvÄ kortare promenader med morgonsysslor och ett telefonsamtal dÀremellan. Bamse var nog lika glad för det för han har lite svÄrt med vÀrme. Snabb lunch, tvÄ web-möten, rask promenad igen, telefonmöte med chefen och sen kom maken hem med middag.
 
Funghi, en vit (!) pizza
 
För ett tag sen stannade vi vid Burger King i Nykvarn och intog vÄr lunch pÄ en parkeringsplats intill. Jag satt och tittade pÄ en svart container vid en brÀdgÄrd (?) som sÄg ut att vara en restaurang av nÄt slag. Det stod SOT pÄ den sÄ jag googlade pÄ "SOT Nykvarn" och hittade ... en pizzeria. Den var nystartad och hade nischat sig med napoletanska pizzor, speciell mozzarella - eller "fior de latte", samt mjölkproteinfri pizzadeg. Den hade blivit en succé frÄn första dagen med sitt begrÀnsade utbud av fem olika pizzor. Idag testade vi den. Maken tog en med ventricina salami och jag en funghi med hyvlad parmesan och ruccola. Funghin kallades vit pizza för den var utan tomatsÄs. Jag tyckte det var jÀttegott men maken, som inte gillar pizza nÄt sÀrskilt, tyckte förstÄs inte att det var nÄt sÀrskilt.
 
Nu börjar kejsarpionen att blomma 
 
Sen blev det lÄngpromenad med grannen. Och sen blev det vattning av. Medan maken jobbade med bÄten vattnade jag bÄde ute och inne.
 
RĂ„djuren har lĂ€mnat hĂ€lften av tulpanerna 🙌🙌🙌
 
Nyheterna, pitbulls&parolees, kvÀllspromenad, Criminal minds plus lite virkning fick avrunda kvÀllen.
 

Godnatt vĂ€rlden 💕
 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0