Sommarvibbar đŸš€

Gick upp skapligt imorse oxÄ och jobbade effektivt under telefontiden mellan kl 9-11. Det Àr svÄrt att hÄlla sig till tvÄ timmar om dagen, sÄ Àven idag, men nÀsta vecka gÄr jag upp pÄ halvtid vilket jag tror kommer bli mer realistiskt med tanke pÄ den arbetsbörda jag faktiskt har inför mitt avslut. Efter jobbet fortsatte jag vid datorn och skrev ordföranderutan till Knyppelpinnarnas föreningstidning som vi ger ut ett extranummer av inför sommaren pga corona.
 
Min knypplade corona 

Efter lunch (pyttipanna pĂ„ grillad entrecĂŽte 😋) gick grannen och jag pĂ„ lĂ„ngpromenad. Jag fortsĂ€tter upptĂ€cka nĂ€romrĂ„det, hon jag bott hĂ€r lĂ€nge och Ă€r en god guide. Idag hade hon med sig vatten och godis till hundarna och melon 🍉 till oss. Vi rastade vid ett jakttorn, nr 9 stod det pĂ„ det.
 

Det tog inte lÄng stund efter det att jag kommit hem som maken svÀngde in pÄ gÄrdsplan. Han var mer Àn en halvtimme tidigare Àn han brukar och han hade glömt alla möjliga nycklar pÄ jobbet. Hemnyckeln och nÄtklubbsnyckeln. Illa! Hur skulle han nu komma ut frÄn bryggan nÀr han lagt till? Han förberedde sig pÄ ett dopp. Han fixade med sÀngklÀder och lite annat smÄtt och gott medan jag vÀrmde Àrtsoppa och bredde ett par smörgÄsar till middag.

 
Vid sju kom grannen med traktorn, sen bar det av! 

 
Nu ligger hon vid bryggan i bĂ„tklubben đŸ›„â€ïž


Han slapp bada för att komma ut frĂ„n bryggan. Jag sĂ„g en man som kom med nycklar i handen. Han skrattade gott och slĂ€ppte ut maken 🔑😂
 
En skogspromenad tillsammans har fĂ„tt avrunda denna underbara dag đŸŒžđŸ‘ŁđŸ›„
 
Godnatt vĂ€rlden 🌍
 
 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0