Mitt i naturen

Även idag kom jag ut sent på promenad med hundarna. Bland det första som hände var att ett Påfågelöga flög förbi och landade invid vägkanten. I november!!!
 
 
På långt håll såg jag det guldhjärtat, ett björklöv som ensamt hängde kvar på en kvist. Nästan lite magiskt 🍂 
 
 
Nästa upplevelse kom efter nån km när fyra röda domherrar lekte i en gran 🌲 Jag försökte smyga närmre för att kunna fota eller filma, men de var så otroligt mycket skyggare än stjärtmesarna igår så det gick inte. Jag fortsatte promenaden och tänkte våga mig på en något kortare promenad än igår... för igår tog jag alvedon innan jag gick, men idag ville jag prova utan. Igår träffade jag en svampplockare vars hund smitit. Hon hade hittat tre trattkantareller på vägen upp mot sandtaget. Jag svängde av på den stigen men hittade givetvis ingen svamp, men vi stod en stund på toppen av sandtaget och njöt av utsikten.
 
 
Vi tog oss ner till Mälaren. Bamse gick och strosade för sig själv, men Rambo ville upp i mitt knä och där satt han och grinade. Jag vet inte om han tyckte det kalla vattnet och vågorna var otäcka.
 

Vi vände och gick tillbaka längs den väg jag ursprungligen tänkt ta.
 
 
Det blev nästan en halvmil idag oxå och det känns helt underbart att benen bär igen. Hemmavid gjorde jag en färgglad falukorvslunch och duschade, plockade lite och satte mig att måla en stund vid mitt blommande färgglada köksbord.
 
 
Till middag fortsatte vi på falukorvtemat, det blev makaronipudding med korv och grönsaker 🍅 🌽 😋
 
 
Orkar inte handarbeta ikväll. Det är då skönt att bara få sitta och glo på tv 🤗

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0