En ynnest att få bo på landet 🦌

Vaknade halv åtta i morse och bestämde mig för att inte somna om 🕢 La mig vid midnatt och låg vaken till halv två inatt, så jag har helt vänt på dygnet. Drog upp rullgardinen, bäddade ner mig igen och låg och tittade ut. Då kom rådjuret. Vilken ynnest att få ligga i sängen en grå onsdagsmorgon och titta på rådjur 👀
 

Efter en stund gick jag upp och duschade, kröp ner i sängen igen och gick igenom mailen, mailade ABF om ev. kursstart, bekräftade årsmötesprotokoll och gick igenom respons på utkastet på föreningstidningen. Hade fått en hel radda fina bilder på vackra knyppelpinnar från en kompis oxå.
 
Frukost åt mig och alla djur, promenad och så gjorde jag det där aktivitetstestet inför morgondagens samtal med fysioterapeuten. Dumt att dra på sånt där... trodde det skulle vara flera övningar men det tog inte ens fem minuter, instruktionsfilmen inräknad. 

 
Efter disken la jag sista handen vid föreningstidningen. Tidningen och årsmöteshandlingarna tog resten av dagen, inklusive promenadpaus.  

Fixade kyckling i curry till maken kom hem, efter det plöjde vi tre avsnitt Pitbulls&Parolees medan jag snyggade upp i handarbetskorgen. När maken lagt sig 👉 Åreakuten. Är helt förälskad i serien, i vyerna, i upplägget, i dramat... en bra svensk serie helt enkelt. 

 
Avslutade dygnet med 2 timmar seriemord 👉 Aileen Wuornos, en seriemörderska som tog ihjäl 7 män i Florida i början av 90-talet. Hon var den första kvinnliga seriemördaren, hennes rättegång var den snabbaste och hon är de ende som dittills fått 6 dödsdomar... det ska vara en kvinna till det! Luktar patriarkat lång väg. 
 
Godnatt världen 🌍
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0