Gör-roligt...

Idag har vi haft äventyr hela dagen 🤗 Min ryggsmäll satte p för ca ett dygn med fyra av mina barnbarn medan föräldrarna firade bröllopsdag idag, men istället fick jag nöjet att umgås med det yngsta barnbarnet och hans föräldrar. De kom hit igår för att hjälpa maken med att få upp båten eftersom jag skulle vara borta, men nu kunde hängde jag på. Alltså, maken fixar det där alldeles utmärkt själv med hjälp av grannen och hans traktor, men det är ju ändå lättare när nån hoppar i land och håller i tampar mm.

 
Hursomhelst så vaknade maken och jag upp i husbilen vid sju-snåret. Han gick ut med hundarna och jag upp till huset där sonens familj redan var klara. Strax före nio hade sonen och jag lämpat make, flickvän och lill-pojk vid båtklubben och anlänt båtrampen i Löt för att parkera. Grannen var redan där med traktor och släp så han fick följa med tillbaka till båtklubben och åka båt med oss till upptagningsrampen. 

På sjön

Klart Wille skulle testa traktorn
 
Jag fick åka traktorn hem 🚜 😃
 
Nu kommer hon hem till G'sons residens & maskinpark 😉
 
På plats för vinterförvaring 
 
Det blev en promenad i skogen. Vi hoppades på kantareller, men inte ett spår av läckerheterna!
 
Paus
 

När vi kom hem gjorde jag klar smulpajen med äpplen som jag förberedde igår 🍎🍏 och så förberedde jag middag före en stunds vila och sen fika 🥧 ☕️ 
 
Smulpaj med äpplen och kanel 😋
 
 
Har ont både här och där, men diskat blev det och middag blev det. Grillspett med fläskfilé/chorizo och champinjoner/paprika/zucchini, potatisklyftor i ugn och kantarellsås. 

Nu ska det bli himla skönt att krypa ner i badtunnan en stund och sen göra kväller i husbilen 🤗

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0