Gör-skoj...

Idag har jag testat gränser. Ryggsmärtan håller på att ge sig och det bästa man kan göra är att hålla igång, men hålla igång på rätt sätt. Började med att koka äppelmos på äpplen jag fick av grannen igår 🍎 Stå still går inte bra så det blev skala-tärna-vanka, skala-tärna-vanka 🍏 Sen koka, sockra och mixa 🍎 Gott mos utan konstgjorda konserveringsmedel 🍏 Klart värt besväret.
 
 
Medan moset kokade hann jag både med disken och att torka ur ugnen där gårdagens äppepaj flödade över. Den smeten kommer jag inte göra fler gånger, tycker smulpajen jag gjort sen mellanstadiets hemkunskapslektioner klår det mesta. Förberedde en smulpaj samt fröknäcke. En tvätt sängkläder åkte i maskinen, sen var det hög tid för horisontalläge och stretching.

Salvia, rosmarin och oregano
 
Skördade de sista kryddorna och lade/hängde på tork, började plocka i ytterkläder-garderoben eftersom jag fått in andra kläder från Ugglebo-rensningen i förrgår ... men kände att nu blir det för mycket. Valde att knö in grejerna igen för att ta itu med garderoberna vid ett senare tillfälle.
 
Grannen och jag gick ut en fin hösteftermiddagspromenad. Vi såg flera spännande djur längs vägen 🐑 🐴 🦌 🐈 
 
Släpp mig mamma, middan är ju serverad 🐴
 
Ikväll gjorde maken maten. Sonen med familj har kommit ner och ska hjälpa till att få upp båten imorgonbitti. Wille var trött och somnade med sin mamma efter maten medan sonen, maken och jag har diskuterat bilar, däck och stjärnor i badtunnan. Nu får sonen med familj sova i vår säng medan maken och jag campar i husbilen på tomten inatt. Livet är gott 💕


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0