I RosđŸŒčlagen

För nÄn vecka sen spÄddes skitvÀder i slutet av denna vecka och helgen. Trist tyckte vi för vi hade lovat att Äka upp till mor och far för att hjÀlpa dem fÄ bort resten av trÀden vi fÀllde för ett Är sen. Men sÄ i onsdags svÀngde prognosen och det skulle vara uppehÄll dagtid sas det. 

Är inte frukosten klar snart?
 
Torsdagförmiddag packade vi husbilen och gjorde klart, vi kom fram till Roslagen pÄ eftermiddagen. Vi fikade och sen hjÀlpte jag till att stÀda kylskÄpet och gnugga badrumskakelfogar, sÄnt dÀr som börjar bli lite för högt upp och lite lÄngt ner för förÀldrarna. Och tur var vÀl det för pÄ fredagförmiddagen small ryggen. Inte sÄ illa att jag behövde Äka in akut, men tillrÀckligt för att hÄlla mig i stillhet resten av dagen. LÄnade mammas kryckor och lite av hennes smÀrtlindring (av samma mÀrke jag fÄtt pÄ sjukhus tidigare) sÄ jag kunde följa med maken pÄ kvÀllspromenaden med mammas gÄbord.
 
 
 
Idag har jag fortsatt med regelbunden smÀrtlindring och varit ute och gÄtt i princip hela dagen med mammas gÄbord. StÄ och sitta Àr för smÀrtsamt sÄ det Àr gÄ eller ligga som gÀller. Har hÄllt maken sÀllskap medan han har dragit ris och kört bort ris och stockar, promenerat runt tomterna med hundarna som Àr underbart lydiga nÀr jag har ont.
 
Det Ă€r lite sött nĂ€r de tigger av varandra, tycker jag đŸ„° HĂ€r Ă€r det Minou som suktar efter Rambos tuggben 🍖 

Klart man ska sitta och titta pÄ TV med pappa
 
FramĂ„t kvĂ€llen Ă„kte vi hem i ösregn, jag preppad med smĂ€rtlindring. Det gick rĂ€tt bra Ă€nda tills maken fick vĂ€ja för ett stort vildsvin som stod mitt i vĂ€gen vilket fick det att hugga till i ryggen förstĂ„s. Men nu Ă€r vi hemma och inne. Regnet vrĂ€ker ner vilket fĂ„r mig att hoppas pĂ„ svamp nĂ€sta vecka i vĂ„ra torra marker 🍄 
 
Godnatt vĂ€rlden 🌍

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0