Less stress 😎

NÀr jag igÄr sydde ihop ihop tisdagen sÄg jag att den kunde bli lite stressig... men so what? Jag kan ju inte pÄstÄ att hela mitt liv i nulÀget Àr sÀrskilt stressigt... men det sÄg ut hÀr igÄrkvÀll;
IkonmÄlning kl 9-12
Lunch med kollega kl 12-13.15
Handledning kl 13.15-14.15
Jag hade hört av mig till ikonmÄlarlÀraren och visste att jag fick komma samt handledaren om vi kunde Àndra tiden till 13.30-14.30, men det gick inte. 

Imorse ringde klockan sju 🕖 Jag gick upp och duschade och satte fart... men sĂ„ bestĂ€mde jag mig för att messa ikonmĂ„lningen att jag skulle komma till 10 🕙 istĂ€llet. TĂ€nkte att tvĂ„ timmar mĂ„lning fĂ„r rĂ€cka sĂ„ hundarna slipper vara ensamma hur lĂ€nge som helst. Gick strax ett svar att: oops, tiden Ă€r Ă€ndrad och vi börjar kl 10 denna termin. SĂ„ kom nĂ€sta sms frĂ„n handledaren: kontakten efter dig har Ă„terbudat, du kan ringa 13.30... eller 14.30 om det passar bĂ€ttre.
 
NÀr jag Äkte imorse sÄg dagen ut sÄ hÀr:
IkonmÄlning kl 10-12
Lunch med kollega kl 12-13.15
Handledning kl 13.30-14.30
= ingen stress 😎 Normalt fĂ„r hundarna komma ut med 4-timmars intervaller, men idag blev det lite lĂ€ngre och det hör sannerligen till undantagen.
 
Att trÀffa ikonmÄlarna igen var helhÀrligt. Jag kÀnde mig saknad och bekrÀftad vilket var en behaglig ego-boost. Fick hjÀlp att komma igÄng igen av Lis Engblom med Sankt Göran och "verktyg" för att fortsÀtta hemma. Om 1,5 vecka har Huddinge en ikonvÀlsignelsegudstjÀnst och dÄ vill jag ha med mig St Göran, Àven om han inte Àr helt klar, samt de andra ikonerna jag mÄlat.
 
 
TrĂ€ffade flera arbetskamrater och oj vad jag saknar mycket i Huddinge. Det kĂ€nns skönt att sakna! Eftersom Ă€ven ikonmĂ„larkursen var corona-anpassad betydde det att vi inte sĂ€llskapade pĂ„ dass kring handfatet nĂ€r vi skulle göra ren vĂ„ra mĂ„largrejer sĂ„ blev jag nĂ„gra minuter sen till lunchen, sĂ„ jag tog bilen ner till KlockargĂ„rden, en vĂ€g jag annars tĂ€nkt promenera. God lunch pĂ„ indiska och hĂ€rligt bubbel med finaste kollegan 💕
 
Tikka butter masala och vitlöks-naan 😋
 
Jag hann nÀstan Ànda fram till E4 innan det var dags att ringa handledaren och samtalet idag kÀndes positivt och jÀttebra. Ska fÄ ha kvar samtalen fram till Ärsskiftet = 2 till. Vi avslutade lagom till jag kom hem och dÄ tog vovvarna och jag en dryg timmes promenad i skogen.
 
 
Resten av eftermiddagen gick Ät till nÄn halvtimme i telefon, stillsamt filosoferande över "ett gott liv" à la Erik Blennberger (salig i Äminnelse). Han var en av mina lÀrare pÄ Sköndal (socionom, diakon och magister) samt examinator pÄ min magister-uppsats.... för vad Àr ett "gott liv"? Pengar? HÀlsa? Att vara nöjd?
 
Lagade middag till maken kom hem, i övrigt en lugn kvÀll vid Tvn vilken jag fö lyckats somna vid. Bra! Kanske ett tecken pÄ ÄtergÄng till en bÀttre dygnsrytm? 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0