Utåin

Upptäckte redan efter morgonsysslorna att tröjan var utåin, men jag struntade i det. Om jag skulle träffa på någon är det utomhus och då har jag ju jackan på mig. Kändes lagom busigt att gå med tröjan utåin en regnig fredag i oktober 😁 Allt ska ju inte vara perfekt och idag har jag kunna glädjas åt att både smärtan är bättre och magen likaså. Då ska man inte jinxa och vända på en tröja som är utåin ‼️
 
I förrgår googlade jag på "kost att undvika efter galloperation" och hittade en del tips. Efter op sa bara sjukhuset "mild mat" och att jag fick prova mig fram, jag förstår inte riktigt den approachen. Kan man i alla andra sammanhang säga "gå ner i vikt" kan man väl säga "var försiktig med fullkorn"... eller? Googlar man på "mild mat" kommer vit fisk, ris och vitt bröd fram och det pallar man ju inte i evighet... Nu har jag ätit havregrynsgröt med hemmagjord äppelmos varje dag i en veckas tid 😋 i tron att det är bra mat,  men fullkorn (havregryn =100% fullkorn) kan tydligen få magen att vända sig utåin om man inte har en gallblåsa, vilket jag smärtsamt fått erfara 😰 Tack och lov för Google!
 
 

Efter morgonpromenaden planerade jag middan och gjorde en lista över dagens övriga göromål. Log lite vid tanken på att kära mor alltid skrattar åt mig när jag gör en lista för hon tycker att jag och ena syrran är så lika i detta list-skrivande ✍️ För mig fyller appen "anteckningar" en stor funktion sen jag slutade jobbet. På jobbet skrev jag alltid ner veckans "att göra" i almanackan för att ha rå-koll på att allt blev gjort. Så tillfredsställande att bocka av vartefter. I nuläget slarvar jag bort almanackan stup i kvarten för den gapar såååå tom. Mobilen är dock alltid med och när jag bockat av allt på en lista i appen är det bara att radera. Vad som står på min "att göra"-lista för dagen förblir dock i vissa delar hemligt i bloggen, för även om jag älskar detta forum så har jag ett privat liv utanför offentligheten. 
 

De två första punkterna har fått ta mest tid idag. Artos-skolan går fort men jag ser den som superviktig att sköta till punkt och pricka två ggr varje dag.
 
 
Squashplättarna med lök, romröra och citron blev supergoda ... men till min besvikelse fick maken åka akut till jobbet så äppelpajen och päronvinet får vänta till han kommer hem. Imorgon ska han iväg på annat så då tar jag punkt tre som inte blev gjort idag. Nu sitter jag vid Tvn och stickar och zappar 😁

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0