T

Höll på att skriva att bilbesiktningen idag var veckans häppening, men veckan är ju inte slut än... Bilen gick igenom iallafall. Nytt för i år, eller iallafall nytt för mig, var att man kunde köpa till säkerhetskontroll av airbag och en massa annat... jag tackade nej och kunde så småningom sätta fingret på det som skavde efter besiktarens fråga ... 👉 pengar. Allt handlar ju om pengar. Jag sparade den hundringen och åkte och köpte ägg, päronvin, smör och glass istället. Nästa år kanske, då kommer jag vara förberedd på frågan.
 
 
Strax efter jag kom hem kom en kille och köpte terrariet. Det har stått tomt sen veterinären tog kål på Esmeralda för 1,5 år sen 😡 Det är ett tag sen jag bestämde mig för att inte skaffa ny sköldpadda och för nån vecka sen städade älskade maken ur det och satte ut på Blocket. Nu blir Esmeraldas terrarie ett hem till en baby-varan i Västerås.
 
 
Efter lunch gick grannen och jag lång-lång promenad. Nästan 2,5 timme var vi ute. Vi gick en sväng vi inte gått sen i våras och förlängde den med en stig vi inte heller gått sen i våras. Superhärligt att gå ut och gå långt i skog och mark. Jag passade på att plocka lite lingon.
 
 
Lugn kväll med kära maken, tv och stickning 🧶 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0