VĂ€xter 💚 akvarie = SANT

NĂ€r vi ska vattna blommorna hĂ€rhemma tar det rĂ€tt mycket tid. Ja, inte nĂ€r det Ă€r lite brĂ„dis och blommorna hĂ€nger för att man glömt vattna dem... men vĂ„r regel med ett flertal undantag Ă€r att suga ur skitvattten ur akvariet och vattna blommorna med det. Fiskbajs Ă€r ett suverĂ€nt nĂ€ringstillskott för krukvĂ€xter! En del av bajsvattnet hamnar i diskbaljan sĂ„ orkidĂ©erna kan "bada" dĂ€r och en del Ă„ker i vattenkannan. SĂ„ har ni ett akvarie, anvĂ€nd det! Annars Ă€r mitt heta tips att bli vĂ€n med nĂ„n som har ett 😜
 
 
IgÄr var ingen bra dag. Det Àr himla nyttigt att vara lÄg ibland. Jag bestÀmde mig för att sÀtta dagen inom parentes och satte mig att lÀsa om Kungen. Har tÀnkt i flera Är att jag ska lÀsa boken men först nu blev det av.
 
 
TÀnker hur mycket som helst pÄ Drottningen och vad hon fÄtt gÄ igenom, att komma till ett nytt land och typ isoleras i sina plikter medan karln Àr ute och "spelar krocket"... TÀnk sÄ mÄnga drottningar som levt sÄ genom Ärhundradena och lÀgg till alla andra kvinnor som importeras för mÀns njutning, barnalstring, hemservice mm. Hur lÄngt har vi kommit i jÀmstÀlldhetsfrÄgan? NÀr jag lÀst klart denna blir nÀsta bok La Camillas!
 
NÄgra promenader har det blivit varav en med grannen. Ett par disktrasor har förfÀrdigats.
 

Godnatt vĂ€rlden 🌍

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0