TvĂ„ soliga dagar 🌞

Det hĂ€nder kanske inte sĂ„ mycket, men jag Ă€r full... eller snarare uppfylld đŸ€Ș IgĂ„r satt jag och jobbade med disktrasor i solen, inspirerad av att boken gick i tryck under mĂ„ndagen och inför det som komma skall pĂ„ Multeum. Jag var in en svĂ€ng till stan och köpte superbillig squash och mĂ„ttade lyktstolparna framför Multeum... Förmodligen Ă€r det inget hemligt alls, men innan de offentliggjort sin evenemangskalender vill jag inte skriva ut det ifall nĂ„got skulle Ă€ndras. Det kommer sĂ„ smĂ„ningom.
 
 
Idag bestÀmde jag mig för att inte jobba alls! Det ska ju bli sÀmre vÀder nÄgra dagar sÄ det gÀller att passa pÄ att njuta av solen, sÄ jag har bara legat i en solstol utan att ha nÄgonting för hÀnder... Tankarna har fÄtt gÄ dit de velat. Imorgon ska jag upp till Roslagen och pÄ torsdag ska jag pÄ intervju. KÀndes bra att rena hjÀrnan frÄn allt handarbete och andra fokus.


IgÄr sÄg vi kopparödla och idag en salamander som kilade över vÀgen. Vit- blÄ- och lilasippor blommar vid vÀgkanten och violen tillsammans med tussilagon. Idag har jag oxÄ sett grönsnabbvinge och blÄvinge, men de vÀgrade lÄta sig fotograferas. Det gÄr fort i naturen nu. 

 
Maken Àr Àntligen pÄ vÀg hem nu sÄ jag ska masa mig upp ur solstolen och förbereda squash-plÀttarna sÄ gott det gÄr utan Àggen jag behöver. 

🌞 Ha en fin kvĂ€ll 🌞 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0