Juldagen

Kan man återfå 

vighet och styrka så man 

kan leka på golv?


Gick upp ett par timmar före maken imorse. Vill läsa varje stund jag kan. Håller fortfarande på med "Erövraren" av Herrström som jag började läsa på  la Gomera och jag är fast i den. Från början tänkte jag mest att - det här känner jag igen - och - varför skulle hon vara märkvärdigare än nån annan - men jag tror det till att börja med var ett försvar, nu lever jag med i medberoendet och normaliseringsprocessen.

När maken kom upp började vi fixa. Jag tog tag i uppfållandet av sonens gardiner, maken åkte och köpte läsk, sen kom sonen och hans familj. De hade med sig Williams julklapp som svärdottern fixat och det var så lyckat. Vi lekte med den hela dagen.

(null)

(null)

(null)

Maken hade beredskap och fick rycka ut efter fikat - saffranskladdkaka med salmbärssylt 😋 - jag fållade upp de två sista gardinerna…

(null)
William tyckte symaskinen var spännande 🧵 

… lekte med William och duplo-huset, fixade sen trumpetsvamp-sås, smashed potatoes och räkcocktail med mango. Blev klar lagom till maken kom hem och kunde slänga sonens oxfilé på grillen som han marinerat på fm.

Vi hann umgås en stund innan maken fick åka igen. Framåt kvällen somnade William i soffan  och familjen åkte hem. Jag tog ut hundarna och plockade lite, maken blir kvar på jobbet och jag har valt mellan "Morden i Midsomer" på tv eller att läsa "Erövraren". Det verkar varken bli det ena eller andra eftersom jag sitter här och skriver blogg med Tvn på och boken i knät 😅

❤️ Life is good ❤️





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0