Chill månda

Så hur gick det då? Blev det nåt av dagen? Såklart! I sann Guggelutt-anda gräver jag ner mig en dag eller två, sen tröttnar jag på att deppa varpå jag ploppar upp igen. Har pratat med yngsta dottern och mamma i telefon, samt ett långt samtal med en fd arbetskamrat och vän. I övrigt läste jag klart "Stenhuggarens dotter" i serien Släkten och gick några vändor med hundarna. 


När jag gick igenom kylen för att komma på nåt till middag hittade jag makaroner från i torsdags. Mac'n'cheese kom upp i huvudet. Det såg jag i matvarubutikerna i Florida och det verkade populärt, så jag googlade fram lite olika recept. En bechamelsås med massa ost som slås över kokta makaroner och får grädda i ugn. Det lät gott. Jag piffade upp vår med stekt bacon och sugarsnaps. När maken kom hem med riven ost och mozzarella blandade jag ner den i den varma bechamelsåsen, slog den över makaronerna och skjutsade in den i ugnen en kvart ungefär. Sämre anrättningar på gamla makaroner har jag ätit i mina dar. 


Sen blev det tv och sockstickning.
 
Nu är jag framme vid hälen. Den är lite annorlunda mot hur jag tidigare stickat hälar med sina german shortrows, så det börjar jag inte med ikväll. Näbbar och ögon broderas i svart och vitt  i efterhand 🦩
 
Ute hänger en lite annorlunda prydnad. Både på Facebook och bilder som min äldsta skickat har jag sett isprydnader som görs med vatten, ballonger och ibland lite färg. I min iver kombinerat med brist på ballonger använde jag en plasthandske. Den blev... kul? 
 

Idag köpte min undrande make hem ballonger till mig, så imorgon kanske jag gör det på riktigt. Vi får se.
 
Och nu ska jag prova att gå och lägga mig fast klockan bara är tio. Om jag kommer upp tidigt imorgon kommer jag ha en hel dag på mig att göra roliga saker 😄
 
Godnatt världen 🌍 

Kommentarer
Postat av: Elin

Hejsan! Såg i ett blogg inlägg som du gjorde för några år sedan att du hade ett mönster på en pippitröja. Mönstret är från 80talet och är på själva pippi. Jag hade en sådan när jag va liten och skulle va jätteroligt om min dotter kunde ha en sådan också. Så om du fortfarande kan dela med dig av det mönster så vore jag dig evigt tacksam.

Tack på förhand!
Mvh Elin

Svar: Hej Elin!Jag har svarat dig i ett Mail. Har det kommit fram?
Guggelutt

2021-02-09 @ 19:51:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0