Fredag

Vilket väder! Det ösregnade hela morgonen. Halv 12 var det uppehåll så då manade jag på hundarna att hänga med ut. Ovilligt steppade de ut i vattnet, gjorde det de skulle och ville inte gå längre. Jag försökte få dem en bit till då grannen sandat skogsvägen, men där sanden tog slut var det isgata så jag valde att lyda hundarna och gå hem.
 
Andra promenaden var bättre. Det hade regnat ännu mer så när det blev uppehåll vid halv 3 var det barmark, men hundarna vände på samma ställe och jag tänkte väl att man måste inte gå långt..  på vägen hem började det dåna, det lät som ett flygplan var på väg att landa i närheten, men det var vinden som tog i. Hästarna på gärdet sprang i stora cirklar, jag har aldrig sett dem göra så förr. Hundarna var mycket koncentrerade på att ta sig hem fort. Det var ett otäckt och mäktigt ljud på samma gång. Det blåste rejält en stund, men lugnade dig när mörkret började falla.

Idag har jag jobbat flera timmar med projektet. Maken kom hem i tid och vi har tillbringat kvällen vid tvn. Broderiet framskrider långsamt. Alla blå och grå nyanser börjar bli jobbiga för ögonen... skulle önska lite mer färg 🎨 men resultatet ser ut att bli häftigt. 
 
 
Make och hundar sover sen några timmar men jag är inte trött än och fredagen har gått över i lördag 🤷‍♀️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0