Vilken härlig dag 🎶 na-na-na-na, na-na-na 🎵

Plockade fram smör och mandelmassa ur kylen imorse för att kunna baka lite. Tänkte prova en saffranslös variant av saffransbullarna för att göra åt mandelmassan vi köpte till jul innan den blev gammal... och när jag letade recept på nåt att göra med kvitten hittade jag ett recept på kvittenkakor, tänkte att jag ville prova det med kompotten jag gjorde mos på.
 
Men så kom maken hemjoggande från morgonpromenaden, han har beredskap och hade fått larm så han for iväg med en faslig fart. Efter nån timme ringde han och frågade om jag ville komma dit och tvätta bilen, och det ville jag. Pärlan var superskitig 💩 Jag lämnade smöret framme och åkte iväg med semlorna han köpte hem igår men som vi inte fick i oss. När jag kom dit gick jag långpromenad med hundarna medan maken tvättade bilen. Snacka lyx 💦🚙 Där gick jag på isfria vägar en hel timme i solen medan Pärlan blev ren och skinande blank ❤️

Överjärna kyrka
 
 
Det var så underbart skönt att både få njuta solen, men oxå att kunna GÅ, gå utan att glo ner i marken och parera is. När vi kom tillbaka till makens jobb stod Pärlan och torkade i solen, kaffedoften mötte oss på gårdsplanen och när vi kom in var fikat uppdukat. Har man det bra eller har man det bra?
 
 
Tankade billigt i Nykvarn på vägen hem, maken kom hem strax efter mig med sushi och friterade räkor 🍣 🍤 
 

SEN började jag baka 😃... 
 
 
 ... kvittenkakor...
 
 
 ... och saffransbullar utan saffran. Kakorna kunde varit sötare, men bullarna blev goda. Man måste våga pröva!
 
Efter välförättat värv tog jag ett glas vin och satte mig i fåröljen vid tvn och gjorde... inte ett skvatt! Enough is enough! 
 
 

Sov gott världen 🌍 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0