Sista måndan i juli

Inatt sov maken och jag i husbilen så sonen med familj kunde husera inne med lillpojken... men strax efter fem gick jag in och la mig i soffan. Maken tog en kort sväng med hundarna och släppte sen in dem till mig innan han åkte till jobbet i husbilen för att till kvällen få hjälp med air condition som inte funkar. Vi andra som satt uppe sent igårkväll masade oss upp flera timmar senare, åt frukost och gick långpromenad med hundarna och fågeln 🦜 
 
 
När sonen med familj åkte iväg och köpte flöten passade jag på att diska, plocka, ta hand om tvätt och vila lite 🧺 Barnbarn är underbart så det gäller att att ta vara på tiden och se till att man orkar 😄 Tyngdtäcket är stort och bylsigt och lite meckigt att få torrt så jag ville passa på att tvätta det idag eftersom det verkar vara sista soliga dagen innan semestern. Bamse blodade ner det efter operationen så det hamnade i ett hörn på golvet och har fått vara hans privata plats efter det 🩸 Nu är han i princip bra och behöver inte nån sån lyx längre.
 
När ungdomarna kom hem igen åkte vi och metade vid båtbryggan.

 
Min svärdotter fick upp en brax 🎣 Vi släppte i den slemmiga rackaren efter att den gett mig en doftrik lapdance som tack för att jag lösgjorde den från kroken 😂 Det blev bad, byxbyte och i övrigt bara bottennapp.
 
Sonen åkte för att hjälpa sin far med husbilens air condition medan svärdotter, barnbarn och jag åkte hem igen. Det blev korvstroganoff till middag 🥘 
 
Det kan bara bli gott med en sån mästerkock 👨‍🍳 
 
 
Idag har vi haft turen att se både tranor samt grön och grå vårtbitare. Jag har hunnit med att baka ett bananbröd oxå. Nu ska det bli skönt att nanna kudde i husbilen efter en varm och händelserik dag.
 

Mörkret sänker sig 
och värmen byts mot svalka 
julinatten


🌞 Godnatt världen 💦


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0